- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
ja, bocsesz
igazából sosem használtam, csak egyszer feltettem próbaképpen.
a skype viszont QT, és sajna vannak vele gondok. bár szerintem nem konkrétan a QT miatt, hanem valami a compizommal nem kerek, mert néha produkál fura dolgokat (Intrepid óta).
például olyat, hogy hogy új üzenet érkezésekor a chatablak fele scrolloz csak felfelé, a másik nem, és ettől szétesik benne teljesen a szöveg.
illetve (de ezt bármilyen ablaknál, pl. firefox is) az ablak fejléce csak ott válik aktívvá (illetve aktív kinézetűvé), ahol elkezdődik a fejlécbe írt szöveg (az ablak neve), az attól jobbra levő rész meg inaktívnak néz ki egészen amíg rá nem kattintok...
ezekre nem sikerült még rájönni, hogy mitől van, azt hittem majdcsak megoldja egy frissítés, de eddig nem...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igazából sosem használtam, csak egyszer feltettem próbaképpen.