- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
13300 - 13201
14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-08-28 22:02 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Köszi, de nem egyedi dns szervert akarok, hanem ami a gateway-en van dns szerver, annak a beállításait. Szétszórva van pár beállítás mint amit említettem conditional forwarding a routingnál, meg a WAN-nál pár upstream szerver beállítás, meg a protectionnál a DoH. De ennél többminden kéne azért. Vagyis jó lenne.
-
balage25
senior tag
Nem tudom, erre gondoltál-e, de nálam több helyen is lehet állítani egyedi DNS szervert.

-
vicze
félisten
Továbbra is, nincs HW gyorsítás, mindig is ekkora volt a PPPoE overheadje.
Mindenki elfelejti, hogy MIPS-es Ubikonbott volt a HW offload, anélkül 100Mbit-et se tudtak.És igen amihez titkosítás kell, az meg HW gyorsított ARM-en, így az gyorsabb.
Maradok továbbra is a pf-emen, maga 0éves HW-jével.
-
MasterMark
titán
Mint kiderült a PPPoE-n csak ilyen 1.2 gbps körül tud throughputolni, DHCP-vel megy a 2 gbps throughput...
Ekkora overheadje azért nem kéne legyen, tele a net ezzel amúgy...
Gondoltam, hogy korlátozottabb lesz, mint egy EdgeRouter de egy csomó mindent nem tudok megcsinálni amit eddig megtudtam.
DNS szerveren sehol nem lehet állítani, egyedül a routingban(?) találtam rekordok hozzáadását, meg egy conditional forward is van.
Routing táblát sehol nem lehet megnézni?
IPv6 konfig káoszos, DHCP-n nem is működik most.
WireGuard-ban nem tudok pl. keepalive-ot állítani, és kötelező a DNS szerver, de minek?Eddig közepes csalódás.
szerk.: De hogy jó is legyen, a WireGuard tunnelem sokkal jobb sebességű mint az EdgeRouteren. Másik oldali 1000/300-as nettel 300/500 átjön, ami tök jó. Az ERX olyan 100/100-at tudott
-
MasterMark
titán
Beraktam én is az UXG-Max-ot, viszont nem megy át rajta csak 1.2-1.3 Gbps lefele. Magán a gatewayen mérve viszont megvan a 2 Gbps.
Mit néztem el? IPS/IDS nincs bekapcsolva. Miért nem megy át rajta a 2 Gbps?
-
Xpod
addikt
Tegnap este beizzítottam az Gateway MAX-ot. Nem rossz. Az alap már kész van, de még 1-2 dolognak utána kell olvasni. (pl: GeoIP szűrés pontosan hogy is működik.) Kezdem majd a VLAN, meg 802.1x kialakítást is. Jó kis móka lesz.
-
jerry311
nagyúr
-
moseras
tag
-
MasterMark
titán
-
vicze
félisten
-
user12
őstag
-
vicze
félisten
-
szpeti40
addikt
-
moseras
tag
Hello,
UBIQUITI UniFi Dream Machine Special Edition UDM-SE - iPon.hu
esetén milyen Site-to-Site (IPSec) sebességre számíthatok ? A Net 1000-es.
-
vicze
félisten
Az ne legyen már egy routernek probléma, hogy lekezeljen pár száz kapcsolatot, ez a dolga. Gyakorlatilag az IDS sebességet kell nézni, ha ott nem tudja a GBitet akkor elég könnyen lehet problémája nélküle magas kapcsolati mennyiségnél.
@balage25: Szerintem azt a kemény 30W PoE bugetet meg tudnák oldani USB-C-vel, de igazad van úgy néz ki, ami PoE az hengerest kap. (Egész pontosan 54V az eszköz bemenete, így spórolnak a PoE-ra egy átalakítót és némileg olcsóbb a táp.)
-
szpeti40
addikt
Az Express nálam nagyon elhasalt, de az UXG-Lite-al is voltak gondjaim folyamatosan.
Ha nem menne a torrent seed, akkor biztosan könnyebb lenne a dolguk, de még a szálak korlátozásával sem lett jobb. ER-X-et visszaraktam, az hibátlan. -
MasterMark
titán
-
szpeti40
addikt
-
bon
őstag
Cloud Gateway Fiber tetszik nagyon, de kár, hogy nem rack-be rögzíthető alapból. Viszont ha véletlenól itthon tönkre menne a cloud key gen2 plus-om, akkor már elgondolgodnék a vételén és cserélném az UXG Lite-ot is.
-
balage25
senior tag
-
vicze
félisten
Jup, de csak is kizárólag Networköt és kapsz mellé nuku Gbit routeingot.

Ez akkor tud 30 eszközt ha...------------------------------------------------------------------------------------------
Az ég egy adta világon semmi értelme nincs ezeknek már.
De a legnagyobb WTF meg hogy eddig USB-C-t használtak most meg vissza hengeres szarra 30W-hez...

-
user12
őstag
-
BossBoss
őstag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
user12
őstag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
[Newman]
tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
lakisoft
veterán
Nagyon köszi mindenkinek! Sokat tanultam ma is.
-
MasterMark
titán
Első, hogy az AP-vel megméred az RF környezetet. Ezt az AP meg tudja csinálni, tud szkennelni. Egy 5-10 percre kikapcsolja a saját sugárzását és csak hallgatja a környezetet. Ez alapján tudni fogod melyik csatorna mennyire foglalt, mennyi a zavar.
A másik, hogy egy telefonnal mondjuk körbemész mindenhol és méregetsz illetve ott is nézed a környezetet.
Ebben tud segíteni pl. a WiFiman app, annak van egy ilyen feltérképező funkciója.Ezek alapján aztán látod hol milyen a jelerősség, jelminőség, és onnan tudni fogod, ha kell még plusz AP vagy rossz helyen van valamelyik.
-
tothbe
addikt
-
Strezi
őstag
-
lakisoft
veterán
Még egy kérdés jutott eszembe: Hogyan lehet mérni és tervezni a beállítást/jelerősséget stb amiről fentebb beszéltetek?
-
amargo
addikt
-
lakisoft
veterán
Köszi a segítőkészséget. Úgy néz ki hogy most már jó. Mac is csatlakozik szépen.

-
burgatshow
veterán
-
lakisoft
veterán
Kapcsolom ki. Köszi! Nincs rá okom.
-
MasterMark
titán
-
lakisoft
veterán
-
tothbe
addikt
igen, ha az eszközeid bírják, akkor nyugodtan maradjon 80. Nálam épp 40-en megy, mert volt, ami nem szerette a 80-at és fel-le kapcsolódott folyamatosan, aztán meg átment 2,4-re inkább. De már közben nem használom azt, szóval várhatóan én is visszateszem majd 80-ra, mert úgy nagyobb a sávszélesség és az 5Ghz nem olyan terhelt a környéken, hogy ne férne bele.
-
lakisoft
veterán
-
tothbe
addikt
Amit még én csinálnék próbaképpen, az, hogy visszavenném az U6-on a Transmit power-t.
2.4-en akár Low-ra, 5 Ghz-en pedig medium-ra. Ezzel egy kicsit csökken a range, de általában még így is bőven elég marad. Viszont ilyenkor csökkented az esélyét annak, hogy ha valamelyik eszközben nem elég erős a wifi modul, akkor az AP nem fogja "elnyomni" a jelét a túl erős kiadott jelek miatt, ergo jobban tud válaszolni az eszköz az AP felé. Érdemes megpróbálni ezt is, hátha javít. Ha mégsem, akkor bármikor egyel feljebb tudod venni őket, vagy legrosszabb esetben visszateszed auto-ra. -
lakisoft
veterán
40% körüli a retry. A telekomos 2.4G és a U6 2.4G-je is interferálhat. Nem de?
Jelenleg Telekom Wifi 2.4G 1-es csatorna / 5G 64-esen
U6 2.4 GHz Auto 11 / 5 GHz Auto (42(48,-1))2.4G stat:

5G stat:

Megtörtént a módosítás.
40-ről 20-ra levettem.
-
tothbe
addikt
igen, a családi házas részen lehet jobb, de ott is attól függ, hogy mennyien használnak még wifit és milyen beállításokkal. Sajnos egyre több olyan routerrel találkozom, ahol alapból 40-re van téve a 2.4 és ezáltal egymásnak okoznak zavart a szomszédok, ahelyett hogy mindenki egy különbözö sávon 20-at venne ki és akkor mindenkinek stabil lenne a kapcsolat. Nálunk is az egyik szomszéd feltett 6-os sávra egy bika erősített wifi-t 40-es sávszéllel és bár ez is családi házas környék, de még így is rettenet sokat zavar az egész környékre. Másik szomszéd ki is hívta a Telekomot, mert neki teljesen visszaesett a Telekomos eszközön a gyári wifije és kapcsolódni is alig bírt hozzá. Mértek is neki, de kihozták, hogy ők nem hibásak és semmit sem tudnak tenni. Aztán beszéltünk együtt a másik szomszéddal és sikerült legalább a 40-ről 20-ra visszavetetni vele a sávszélt és most már 1-es meg 11-es csatin legalább nincs akkora zaj.
-
amargo
addikt
köszi, így már értem, akkor csak a családi házas környezet miatt nem tapasztaltam.
-
MasterMark
titán
-
amargo
addikt
-
lakisoft
veterán
-
tothbe
addikt
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
Ma delután ki szedem a beállításokat és mutatom. Sajnos nem értek a wifihez annyira hogy csípőből menjen.
Köszi előre is.
-
user12
őstag
-
MasterMark
titán
-
bon
őstag
USW-Ultra-60W, UCG-Ultra, U6-Mesh-Pro pár hetes project.
Az U6-mesh-ro jó nagy darab jószág, meglepődtem amikor meghozta a futár. (remélem nem lopják le a konténer oldaláról)
-
user12
őstag
-
lakisoft
veterán
Mitol lehet az hogy a telekomos optikan levo telekomos wifin gyorsabb es stabilabb a net mint ahogy egy U6-PRO-n? Kesobb linkelek meresi eredmenyeket. Macbook Pro nem akar felcsatlakozni csak a telekomos wifire. Ez miert lehet?
-
Strezi
őstag
Megoldódott, de rohadt sok buktató volt amíg zöld lett az a pötty az adoptáció során, és tudtam rendesen konfigolni végre!
App, használhatatlan volt erre a célra. Web felület elhasalt párszor. ... és mindezek közben a nem működő hálón töltsek le controllert, regisztráljak, stb... A megfelelő sorrenddel, másodjára majd jobban megy
-
juhaszmarci
tag
Igen, először LAN-on konfigolj, ha megy, akkor mehet a WAN
(Az UDM pro configjánál én is mentem pár kört a rollerrel, mert az meg internet nélkül nem hajlandó elindulni...) -
Strezi
őstag
Köszi, minden ilyen apró információ morzsa hasznos

Akkor hagyjam a WAN portot, LANba bedug, DHCP-n kap címet, aztán meglátom?
Gondolom eleve egy alapvető konfliktus a jelenlegi .0 lokálnetem és ennek a .1: lokal net je között... Feltételezem, hogy a jelenlegi routeremen állítani kellene, hogy ezt a címet egyáltalán elérhetővé tegye. -
MasterMark
titán
-
Strezi
őstag
Köszi, rörgetem a rollert
Sikerült az internet setupon túljutni static IP-vel, controller fentvan egy lokál gépen, látja is, adopted is(kék a led), aztán valami hibára fut, és nem tudok vele semmit csinálni kontroller alól. De azért adtál reményt, hogy ha majd egyszer jó lesz, akkor talán menni fog
Mindenesetre nagyon nem egy robosztus rendszer benyomását kelti. Amíg weben próbáltam beállítan, kb null ahibaüzenet, nem megjegyzett credentials nomeg a mobil app használhatatlansága ebben az esetben.
Próbálkozok, de őszülök tőle rendesen... -
juhaszmarci
tag
-
Strezi
őstag
Sziasztok,
kezdem megérteni hogy az UI egy eléggé összetett ököszisztéma...
Namost, ha egy meglévő mezei 1GbE router/switch (->DIGI PPPoE PON) helyett szeretnék betenni egy UXG-MAX-ot a 2.5GbE portok miatt, akkor a sz@opó rollere ültem fel vele? Előtte bővítettem egy enterprise AP-vel a router Wifijét kiváltva WiFI7-re, az ment gond nélkül.
Most váltanám evvel a WAN-LAN gerincet 2.5GbE-re. Kellene a DHCP, aztán kb. kalap kabát.
Próbálom a web-es felületen beállítani a PPPoE kapcsolatot, de nem sikerül. Gyanús, hogy a felhasználóinév / jelszó kombót nem jegyzi meg. Lehet hogy nem szereti ott a speciális karaktereket, és ignorálja effektíve? Appal is próbáltam BT-n. de az elég buta, fel sem jönnek ezek az opciók...
Ha ezen túl is jutok, akkor kell a kontroller / account móka minenképp?
-
Xpod
addikt
-
bon
őstag
-
lord.lakli
őstag
-
[Newman]
tag
-
rekop
Topikgazda
Megjelent az UniFi Network Application 9.1.92 beta, elég sok újítással:
Enhanced QoS Rules
-Traffic Prioritization – Prioritize business-critical traffic for optimal performance.
-Burst Control – Define the length of traffic bursts before limits are enforced.
-Expanded VPN Integration – Added support for VPN Client and Site-to-Site VPNs within the QoS Interface selection.
Expanded Multi-WAN Support (Up to 8 WANs)
-Enables additional WAN interfaces for improved failover and load balancing.
-Ideal for sites with limited access to reliable ISPs.
-Supported models: UDM-Pro, UDM-SE, UDM-Pro-Max, EFG, UCG-Max, UCG-Ultra, UDW, UXG-Enterprise, UXG-Pro, UXG-Max.
Improved Port Manager UX
-Redesigned Port Configuration – Now accessible via a side panel for a clearer overview.
-Quick Actions – Easily locate or power cycle ports directly from the table view by hovering over them.
-Added the ability to bulk-edit Port names in Port Manager.
New VPN Client Wizard
-Simplifies the creation of policy-based routes for directing specific traffic over a VPN Client.
New Client Analyzer
-Provides a detailed view of client health, including TX retries and connection history.Improvements
-Added the ability to Replace devices .Add the new device's MAC. Once connected to the network, it will auto-adopt, apply the existing configuration, and remove the old device.
-Added DHCP WINS servers to the Network Settings.
-Added support for using certificates uploaded via UniFi OS for the Hotspot Portal.Requires UniFi OS 4.2 or newer.
-Added Hotspot voucher management via the API.
-Added Radio Performance Overview for All Access Points.
-Added support for Cloudflare DynamicDNS.
-Added Advanced mDNS OptionsEnables filtering of specific multicast services, reducing unnecessary traffic.
-Particularly useful in large networks to mitigate excessive multicast congestion.
Requires UniFi (Cloud) Gateway 4.2.0 or newer.
-Improved application performance.
-Improved SD-WAN static route redistribution resiliency.Improved the IPv6 Server validation and improved the WAN IPv6 settings user experience.
-Improved the Device selection user experience in Port and Radio Manager.
-Improved the System Settings user experience.Device Updates are now located on the Devices page.
-Removed High Latency from Unresolved Critical Alerts.
-Changed the packet capture format to tar.gz.Firewall
-Added the ability to duplicate Firewall Policies.
-Added support for Regional Firewall Policies for the External zone.
-Improved the Firewall re-ordering user experience.WiFi
-Added the ability to disable radios in Radio Manager.
-Improved the WiFi PPSK user experience.
-Improved the Global WiFi Settings.
-Added option to change the default Channel widths.
-Renamed Channel Optimization to Daily Spectrum Optimizer.Channel Plan is also applied on APs in Auto channel, not only when Daily Spectrum Optimizer is running.Requires UAP 6.7.10 or newer, 7.0.95 or newer
-Renamed the Default Network to Native Network in the WiFi Broadcast settings.
-Disable Meshing for Access Points that have wired uplinks during upgrade.
-Prevent enabling MLO when PPSK is configured. -
gyuszos
tag
-
vicze
félisten
-
gyuszos
tag
-
Egon
nagyúr
-
gyuszos
tag
-
Xpod
addikt
-
emvy
félisten
-
vicze
félisten
-
Xpod
addikt
Sziasztok!
Elgondolkoztam, hogy a jelenlegi Edgemax 10x rotuert kicserélem egy cloud gateway-re.
Gigabites netet mennyire tudják kezelni a cloud gateway-ek? -
csomi1977
aktív tag
Sziasztok !
Otthonra hobbi szinten szeretnék Unifi hálózott.Amit idáig kinéztem :
Cloud Gateway Max,USW-Ultra 210W . Lehet jobban járnék egy Dream Machine Special-val árban? MIlyen Wifi AP ajánlanátok amit nem kell a plafonra rakni ? Otthoni környezet egy szintes ház. -
Laca0
addikt
-
Laca0
addikt
Ma átköltöztettem a UC-t egy külön miniPC-re, amin csak az fut. Pontosabban nem költöztettem, hanem teljesen új telepítéssel feltettem egy 9.0.114 verziót. A régi controllerből forgot-áltam mindkét eszközt, majd újra adoptáltam az új kontrollerben. Csak annyit változtattam, mit muszály volt, mindent alapon hagytam.
Így is ugyanaz az eredmény.
Ez az új kontroller már több adatot mutat, teszt közben az U6-Pro CPU 4-8% között mozog, a memória 60% körül van folyamatosan.
-
vwpolooo
csendes tag
-
csomi1977
aktív tag
-
rekop
Topikgazda
Ezeket a tiltó szabályokat valószínüleg be lehet állítani (bár utoljára ~4évvel ezelőtt volt ilyen eszköz nálam), de ez egy EOL termék, már nem érdemes rá beruházni. Egy Cloud Gateway Ultra ~45k környékén jobb választás lenne.
#13213 csomi1977:
Emulátor nincsen, de YT-n van fent egy rakás videó róla. Az alábbi csatornákat [link] [link] [link], illetve a gyártói dokumentációt is érdemes átnézni a témában. -
Laca0
addikt
Biztos nincs, nem is tudom, hogy hol lehetne.
-
MasterMark
titán
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok.
Most szeretnék otthonra telepíteni Unifi eszközöket. Esetleg létezik hozzá emulátor mint pl a TP-Link-nek? gondolom magyar nyelvű leírást ne is keressek pl a tűzfal beállításhoz. -
Laca0
addikt
Nincs unifi gateway-em, így tűzfal és traffic management sincs. Csak a switch és az AP Unifi. Szoftveres Controller-t használok (7.4.162).
Most nem tudok tesztelni és használatban is van a rendszer. Az AP-n csak memóriát látok, az most 64%, a switch-en van CPU is: 50 és 65% között változik. A switch memóriája szinte konstans 44%.Valami hülyeség amúgy lehet a rendszerben, mert ennek a laptopnak a wifije ma nem akart menni. Csatlakozott mindkét AP-hoz (unifi és a router sajátja), de nem ment a net, sőt, még a helyi hálózaton sem tudott pingetni. Viszont őt lehetett a saját IP-jén.
Próba képpen fix IP-t állítottam az adapteren, egy DHCP tartományon kívüli címmel és egyből működött minden... valami letiltotta a DHCP által kiosztott IP címet... -
MasterMark
titán
-
Laca0
addikt
Igen. Csak ez az egy gép volt, amivel teszteltem.
-
MasterMark
titán
-
Laca0
addikt
-
Protezis
őstag
-
vwpolooo
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy Ubiquiti USG-Pro 4 eszközön be lehet állítani a Traffic Rules-t?
Vagy ha nem, akkor melyik legolcsóbb eszköz ami alkalmas rá?TikTok, YouTube, Facebook, tiltási szabályok beállítása lenne az opció család eszközökön.
Köszönöm.
-
Laca0
addikt
Eléggé a város szélén lakunk, kertes házban és elég nagyok a telkek. Közvetlen közelben csak a saját rádióim vannak. Ebben a hsz-ban mutattam az 5G környezetet: [link]
A Unifi-t a 36-os csatornára állítottam, a tőle távol lévő Telekom router a 100-ason van fixen, attól még följebb (5650MHz fölött és fizikailag még távolabb) egy bejövő rádiós net csatornája.
Lehet, hogy csinálok egy olyan tesztet, ahol ideiglenesen átírom az SSID-t, hogy csak a mérő laptop csatlakozzon a wifire, biztosan ne zavarjon rajta semmi más. -
tothbe
addikt
A 2,4-est amúgy sem érdemes felvenni 40-re, mert több problémát hoz, mint hasznot. hacsak nem egy puszta közepén élsz, ahol tuti nem jár arra senki soha. Nem lehet, hogy nagyon zajos az a 5Ghz-es frekvenciasáv, amin adatokat küldesz? Akkor szokott ennyire fura eredményeket produkálni a mérés, ha valami zavarja közben és sokat kell ismételni a jelküldést.
-
Laca0
addikt
Airtime fairness be van egyébként kapcsolva?
Azt hol kell bekapcsolni? -
Protezis
őstag
Igaz, amit én írok, az az teljes sávszélből vesz el ilyen 10-20%-ot. Ha jól értem kábelen 800-850 Mb-n éred el a NAS-t, míg wifin 280 Mbiten. Ezt az én általam leírtak nem magyarázzák. U6 Pro van nekem is, iperf3-al iPhone 13 pro-n 600-650 Mb-t kapok, a NAS 2.5Gb-n csatlakozik. Ugyanezen a telefonon Speedtesten az imént ment 720 Mb-et (1000/300-as netem van). Szóval realisztikusan neked is 600-650 Mb körül kéne lennie a NAS irányába (download).
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
13300 - 13201
14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Sony Alpha 6000 + 16-50mm Black Digitális fényképezőgép
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DNS szerveren sehol nem lehet állítani, egyedül a routingban(?) találtam rekordok hozzáadását, meg egy conditional forward is van.

Belehúztak keményen.