- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-08-28 22:02 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Ma érkezett:
UPS-Towerplusz még: UCG-Fiber, USW-Pro-Max-16, UVC-G5-Turret-Ultra, és csomó kábel.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
A cloud key hardver gyenge mai szemmel, nem csak üzletpolitika, egyre több szolgáltatás kerül bele, így nem bír vele. Első generációs hardver, váltni kell, nem egy példáynom volt belölle, több tönkre is ment a maradékot lecseréltem és itt áll nálam. Használtam cloud key gen2-öt, majd gen 2 plust, nagyon bevált, mai napog használom, de szintén nem mai cucc, így én már ha valahol meghibásodás történik, vagy fejlesztek, akkor már cserélem.
Kezdetbe még használtam a saját szerveremen futtatot contoroller programot is, de gyorsan rájöttem, hogy jobb/kényelmesebb a cloud key, cloud key2/plus. De mostanában már a routerbe épített változatott szoktam rendelni. -
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Vettem egy UVC-G5-Turret-Ultra-t, rádugtam a US 24 PoE 500W switch-re, de nem megy a kamera, feléled, villog az infra led, majd kikapcsol. Kipróbáltam egy U-POE-AF táppal és azzal simán megy. Én azt gondoltam, hogy simán mennie kellene a switch-re dugva, tudtommal az is támogatja a sima POE-t amit a kamera igényel.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Dehogy nem elég a hdd, kamera rendszer amit üzemeltetek mindenüt hdd van, 1-4db-ig és jól használhatók.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Egy gyors kérdés, az UDM-Pro-Max-ba menet közbe beszabad rakni a HDD-t?
-
bon
őstag
Az UVC-NVR-2TB lenne a kamerák vezérlő hardvere, de ennek a támogatása már megszűnt. Így nem tudom, hogy egyáltalán használható e mostanában. De belépve az eszközbe ip címmel, némi konfig varázsló után adoptálni kell a kamerákat és már mennek is. Ha nem menne ezzel az eszközzel akkor legalább venni kellene egy UCK-G2-SSD ami kezeln tudja.
-
bon
őstag
Ha veszek egy G3 Reader Pro-t, akkor az műkődik csak ajtócsengőként? Lépcsőházba gondolnám beszerelni a bejárati ajtóhoz, sima csengő helyett. Nem lenne ráköttve semmilyen mágnes zár. Csak annyi lenne a dolga, hogy ha csengetnek akkor jelezzen telefonra, vagy esetleg egy UA-Intercom-Viewer-re.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Én legrand márkát veszem mostanában, kábelben, keystone csatiból is (fogó nélkül szerelhetőt), csatlakozóból meg Gembird, patch kábel már ubiquiti volt legutóbb, patchpanelre nem emlékszem, rack szekrény meg Lanberg.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
APC termék gariztatása nem volt egyszerű a Seneticnél. Viszont elképzelhetől, hogy a napokban lesz 2db G3 Flex amit gariztatnom kell, de előtte még megpróbálkozok a resettel. Úgyanis pár napja elérhetetlenek lettek, annak ellenére, hogy mennek. Most csak cserélni volt lehetőséggem őket, ha holnap lesz időm megvizsgálom a kamerákat.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag

új design

A jobb oldali vajon mi?
-
bon
őstag
Cloud Gateway Fiber tetszik nagyon, de kár, hogy nem rack-be rögzíthető alapból. Viszont ha véletlenól itthon tönkre menne a cloud key gen2 plus-om, akkor már elgondolgodnék a vételén és cserélném az UXG Lite-ot is.
-
bon
őstag
USW-Ultra-60W, UCG-Ultra, U6-Mesh-Pro pár hetes project.
Az U6-mesh-ro jó nagy darab jószág, meglepődtem amikor meghozta a futár. (remélem nem lopják le a konténer oldaláról)
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Régebben próbáltam még Edgereouter-es hálózaton és ott nem müködött, kellett az Unifi routere.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Volt már valakinek szerecséje ilyenhez? UACC-FM-17cm. Jól gondolom, hogy ez csak egy mágnese fémdarab 30 euróért, kicsit túlárazottnak tartom, szerintem én az UCG-Ultra-t megpróbálom néhány mágnes darabbal rögzíteni a rack szekrény oldalára. Azért vicces, hogy az USW-Ultra-60W-hoz alapból adják a mágneses adaptert.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Megjelent a UniFi Network Application 9.0.108
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Most olvasom, hogy az Unifi identity endpoint legújabb frissítésében már lehetséges lesz az LDAP/AD integráció, szerintem kifogom próbálni.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Lenne egy gyors kérdésem: U7-Pro-Max -ban is van aktív hűtés?
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Nem tudom, én több helyen üzemeltetek ubi kamerákat, de nagyon nem jellemző, hogy figyeljük napi szinten, max ha gond van (akkor is kb nekem szolnak, hogy nézem már meg ezt meg azt. Azért azoknál a rendszerekbe elég drága mulatság lenne az ssd, hogy gyorsan visszanézhetőek legyenek a felvételek. Az egyikbe 24 TB van. 1-2TB ssd-re váltással még oké.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Ez a hálózati hurok dolog szerintem bug lesz, ma felbukkant egy másik hálózaton is amit üzemeltetek, de az mezei, 1 switch, 1 ap, 1 router felállás, semmi extra, kicsi hálózat. Az STP tiltás az érintet porton is megszünt magától.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Na most közölte a cloud key 2 gen plus-om, hogy a benne lévő winyó elérhetetlen, lehet cserélni
-
bon
őstag
Na még erre is kíváncsi leszek:
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Ha mennyezeti hűtés lesz akkor ott gipszakorton borítás is lesz nem? Rokonomnál is az van, csak ellehet rejteni a kábelt.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Mai történes, hogy szoltak aze egyik helyről, hogy nem tudnak bejelentkezni a gépekre, ránéztem a cuccokra és elérhetetlen volt a controller, gondoltam, hogy biztos bedöglöt (nem az első lenne). VPN ment, kamerák szintén nem mentek, (na itt már furcsálottam, hogy mi köze a controllernek hozzá). Elmentem a helyszínre, a cloud key 2plus oké, megy, de senki se kap IP címet, nézem az eszközöket és a UXG-Pro kijelzője sőtét, nem reagál az érintésre. De ettől föggetlenül kívülről elérhető, felhő mentések végbementek, de a hálózaton belül semmi se kap ip-t. Egy újraindítás után egyből jó lett minden. Minden esetre furcsa, még nem volt vele gond, arra gondoltam, hogy nem e valami frissítés fektette le.
Vajon hibatürőre megoldható lenne? Vagy jelenleg csak az LTE Backup Pro van mint megoldás?
Olvastam ez a Shadow Mode-ot, de ez csak a "UDM-Pro-Max, UDM-Pro, UDM-SE or EFG" eszközökön műkődik. Sima getaway-en nem. Idén vettem a UXG-Pro-t így erősen kétlem, hogy vehetnék kettő a fent felsorolt eszközökből, azért nem olcsók.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Én is a kábelezésre szavazok, mi is lekábeleztük a munkahelyemen, alapból azt javasolta a kivitelező.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Enterprise NVR, érdeekesen néz ki. -
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
bon
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

UPS-Tower