Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
elnézést, h savanyítok kicsit a topikon!
- nálam 1.0 és 1.1 patch-el hatalmas szívás volt! PL. SHEMMILYEN grafikai beállítást nem tudtam eszközölni anélkül, h ne akadt volna ki a game (sötét képernyő és ctrl-alt-del kilépve a progi ''nem válaszol'')

- ha bármit módosítottam, alig volt vizuális+teljesítménybeli különbség (még min-max detail level között se - kivéve árnyékokat, de fps: ~no change!!)
- MIÉRT kell hozzá alapba AEGIA physics driver, ha nincs ilyen ilyen gyorsítókártyám? (ugyanis e nélkül meg NEM indul, holott sHemmi se használja ki)

- legújabb directX, visualc++, codec-ek telepítve, vidkari, hang, alaplapi stb. drivereim természetesen a legújabbak
- BIOS, OP-rendszer beállításokkal minden OK, rendszer amúgy friss és stabil!!
- NEM hiszem, h amúgy a konfigom ne tudná lega. médiumon simán futtatni (alapba szinte max-ra állít mindent, és FPS a nick-emben látható szinten van
)
- MOST MEGPRÓBÁLOM AZ 1.3-AS PATCH-EL...
Tapasztalt valaki hasonlót közületek???
MINDJÁRT MEGŐRÜLÖK!! MANAPSÁG KÉPTELENEK KIADNI EGY JÁTÉKOT, AMI FUT IS A KÜL. GÉPEK ~75%-ÁN??? (STALKER, GOTHIC, STB..)
VÁÁÁÁÁ!!!

BOCS
mod: amúgy graf. szép meg minden, de akkor is, má beállítani se lehet normálisan?!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Linux Mint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)