Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halee!
Abszolút nem vagyok otthon TV tuner ügyileg.
Kaptam egy gépet, telepitettem rá XP-t, és van benne egy TV tuner is.
ASUSTek TV7135 az eszközkezelő szerint a tipusa.
A hozzá tartozó lemezről felment a driver, és a másik hozzá adott lemezről a CyberLink Power Cinema 5-el sikerült a TV adókat is befognom vele. Minden oké, csak azt nem értem, a kép miért olyan, mintha stroboszkóp villogna. Mármint folyamatosan villog olyan másodpercenként kettőt. Ez igy nem jó, és minden befogott adónál ezt csinálja. Most nem értem, valami baja van?
Találtam más fórumokban olyasmit, h a hang nagyon zajos, meg minden baja van.
Van akinél driver problémák léptek fel.
Hát nem tudom, a hanggal semmi bajom, normálisan szól minden adó alatt, de a kép az villog.Mi lehet a baj?

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest