Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Leírom a megőszülésem okát, hátha ebben a topikban sikerül vkinek tanácsot adni...
Régi motoros vagyok már a belső TV tuner terén, de ilyet még nem láttam!

Szóval: adott egy XP SP3 (32bit), konfigom az adatlapomnál és egy PVR2000
Új XP-t raktam fel a saját gépemre, mielőtt a tunert beraktam volna. (ezelőtt egy Abit GD8 Pro, vmint egy 2.66GHz-es Cerka konfigban tett jó szolgálatot)
Minden f@sza, müxik a kártya a gépemben, örül mint majom a farkának...DE!
Az XP telepítése után 1 nappal nézegetem az élő szolgáltatás opciót (Routerrel szét van osztva a net 3 gépre) gondoltam megpróbálom az otthoni lanon az egyik laptopra átvinni a tv-t.
Sikerült is hang nélkül (számomra rejtély, miért nem volt hang, de nem is ez a lényeg), ahogy újraindítottam a gépet, nézném a TV-t, egyszercsak megáll a kép, de a hang megy tovább...
Gondoltam restart, az mindig segít...segített is egy darabig, pontosabban 7 percig!!!
Itt valami gigszer van, mert a legelső CD-s driverétől egészen a legfrissebbig megpróbáltam mindet, MINDET!!! -XP reinstall is volt és az sem segített!
Folyamatosan pontosan stopperrel mérve 7perc 00mp-nél megáll a kép és a hang megy tovább. Csak akkor jön vissza a kép is, ha mindig nyomok egy teletext-et majd vissza a TV-re.
Mi a bánat lehet vele? Soha nem tapasztaltam ilyet, pedig már (ha jól emléxem) 5 éve ez a Tunerem van. Kezdve egy P4 1.8GHz-es konfiggal...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest