- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Mentolka #4562 üzenetére
winXP 32 bit
9 tűs svideo kimenet van a karin, ehez rca átalakító
PAL/B beállítás
próbáltam az eredeti driverrel, azzal se megy. legújabb driverrel se. leszedtem az összes nvidia drivert visszamenőleg is, abból is próbáltam 3-4-et, egyik se jó.olvastam más fórumon is, találkoztam ugyanezzel a hibával,de választ ott se találtam.
ha uninstallálom a drivert és elindítom a gépet úgy h csak a tv van rákötve, akkor megy a tv-n a kép win alatt is. De akkor csak feketefehérben, mert ugye nem lehet beállítani a formátumot. amint feltelepítem a drivert így h csak a tv megy, telepítés közben elmegy a kép....
a driverekkel van vmi, de hogy mindegyik szar?!
ez a kártya az link
-
tothbe
addikt
válasz
Mentolka #4536 üzenetére
az első hsz nem rossz 5let, de ez az egész topic anno az antennán felszedett zajokkal indult és a galvanikus földhurok leválasztóval. aztán mára már kicsit más lett, bár most is elöjön néha az a rész is.
Asszem amúgy 5ezernél szokták cut-olni a témákat és újat kezdeni nekik, lassan pedig odaérünk már.Egy összefoglaló hsz mindenesetre sosem árt, néha írtam is már ide egy-egy összefoglalót.
-
tothbe
addikt
válasz
Mentolka #4502 üzenetére
de, xp alatt müködhet. Bár lehet, hogy szükséged lesz nvidia miatt a hozzá kapott darab kábelre, viszont az után nem tudod kötni a hama kábelt, de ha szerencséd van, csak a hama kábellel is menni fog.
Fontos, hogy dugdosni csak akkor, mikor minden ki van kapcsolva és addigra legyen összekötve, mire bedugod.
Max. átkapcsolni szabad a kis kapcsolót menet közben. Nekem Intel videókarinál pl. csak úgy ment a dolog, hogy kikapcsolva felismerte és mikor használni akartam, közben átkapcsoltam. De vissza kellett kapcsolni a végén, mert nem találta meg legközelebbi boot-nál a tv-t, ha nem kapcsoltam ki a convert-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest