- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netburger932
csendes tag
Hali mindenkinek.
Az lenne a problémám, hogy van egy MSI-8600-gt-OC videókarim.
Amióta megvettem rávolt dugva a tv-re (fél évig) kb ez őszig volt így mert egyszer csak nemvolt kép a tv-én.
Beállítottam újra (minden féle beállítást próbáltam: clone, dual stb) és akkor a monitorom feketébe ment át és nemakart átváltani sehogy se mindent megpróbáltam (csökkentett mód, rendszer visszaállítás, oprendszer javítás)
Újrahúztam a gépet és megint ugyanazt csinálta. Gondoltam akkor megint újrahúzom de akkor már a legújabb driverét használtam az nvidiának de csakis ami nem béta volt (nehogy baj legyen)
Feltettem újraindítottam és 640x480-ba volt és 16biten és persze nemengedte magát átállítani és ha feltettem a régebbit akkor is ugyanaz volt.
Újrahúztam megint aztán azóta csak a sima driverével használom.Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest