Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike-18
csendes tag
hát csak annyi az öszefügés hogy én is turbosimet akartam venni de sok roszat halotam felőle igy inkább lemontam róla. A szervizelés azért kellett, mert én tmobilos vagyok és vodefonos telefont vettünk, és apukám ki akarta kódolni, csakhát nem jött össze, és addig bűvölte amig el nem rontotta ugy hogy nem kapcsol be a telefon
Ezért kellett szervizbe vinni és tegnap kaptam vissza de most viszont nem müködik a kamerája
Azt hallottuk hogy ez hardver hiba nem szoftver hibája. Amugy az alap szoftvert rakták rá igy most kártyafüggetlen lett 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Benlera Smart Tag Schlüsselfinder im 4er-Pack iOS rendszerhez
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Alienware 17r4 olvass
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért kellett szervizbe vinni és tegnap kaptam vissza de most viszont nem müködik a kamerája
Azt hallottuk hogy ez hardver hiba nem szoftver hibája. Amugy az alap szoftvert rakták rá igy most kártyafüggetlen lett