Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike-18
csendes tag
hát csak annyi az öszefügés hogy én is turbosimet akartam venni de sok roszat halotam felőle igy inkább lemontam róla. A szervizelés azért kellett, mert én tmobilos vagyok és vodefonos telefont vettünk, és apukám ki akarta kódolni, csakhát nem jött össze, és addig bűvölte amig el nem rontotta ugy hogy nem kapcsol be a telefon
Ezért kellett szervizbe vinni és tegnap kaptam vissza de most viszont nem müködik a kamerája
Azt hallottuk hogy ez hardver hiba nem szoftver hibája. Amugy az alap szoftvert rakták rá igy most kártyafüggetlen lett 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért kellett szervizbe vinni és tegnap kaptam vissza de most viszont nem müködik a kamerája
Azt hallottuk hogy ez hardver hiba nem szoftver hibája. Amugy az alap szoftvert rakták rá igy most kártyafüggetlen lett