- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Ha érdekel valakit:
Akit esetleg érdekel:
Adott egy T-Mobile függő Nokia N95 8GB készülék amiben most van egy előfizus trés kártya valamint egy vitamaxos vodás és menüben lehet váltani a kettő között úgy, hogy a teló függő és semmilyen módosítás nincs rajta

Köszönet érte:
-DJTJ: Vágásmentes Turbo SIM
-bodom87: Dual SIM+
A vodás számot használom most már de mindenkinek a trés van még meg sőt azt is adom meg ha valaki mostanában is kérdezi a számom mert úgyis át van irányítva a vodásra minden hívás így ha az ki van kapcsolva vagy jelen esetben a vodás sim az aktív akkor is fogadhatom az arra és a vodás számra érkező hívásokat is. Ez egyszerű csak ugye ugyanazon a készüléken van átirányítva mint amiben a másik van így ha a vodás aktív akkor is ott van a kis nyíl ami jelzi, hogy átirányítás van DE ugye arra a vodás számra van átirányítva mint ami aktív így szintén fogadni tudom az összes hívást
Egyedül az sms-ekkel van gond mert néha át kell váltani pár percre a trés számra, hogy megkapjam ha küld valaki bár ez nem jellemző max bank, trémobile vagy ilyesmi helyről jön csak.Röviden ennyi
Jó teló így meg.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és még annyit, hogy a készenléti menübe beraktam a kis SIM program ikonját így a váltás sem nehéz + meg lehet adni a SIM 1 és SIM 2-nek a számát akkor kiírja, hogy 0630..... vagy 0670.... ezt írja ki utána maga a program is így nem kell megjegyezni sem, hogy melyik az 1-es vagy 2-es kártya (mellesleg a dual simen látható, hogy melyik hova van betéve) mert kiírja a számát valamint ott ahol kiírja, hogy "T-Mobile H" vagy "vodafone HU" ott felváltva van kiírva a szolgáltató neve és az előbb megadott sim kártya telefonszáma (ez annak jön jól aki pl két azonos szolgáltatónál lévő kártyát akar így egy készülékben felváltva használni).
A turbo sim pedig egyszerűen a dual sim "nyákja" alá és a fém takaró csúszkája közé van becsúsztatva, kicsit vastag lett így a simkártya (na jó nem kicsit de szerencsére ez a teló nem olyan mint sok régi, hogy be kell csúsztatni a helyére a simet hanem csak betenni és rápattintani a rögzítőjét) de nem esik szét, egy darabban kivehető, működik is stabilan

Nem mondom azért barátnőm is nézett és én is néztem ki a fejemből amikor az 5 éves t-mobilos előfizus kártyámat átszabtam kb harmadakkorára úgy, hogy az érintkezőkből is kellett levágni egy kicsit....
Egyébként ha elrontja valaki a vodánál pl 4500 ft-ért pótolják a simet, trénél is hasonló lehet de szerencsére erre nem került sor. + Ha már nem akarom a dual simben használni a kártyám van 2 műanyag adapter amivel a kisméretű simet betehetem nagy simként bármilyen telóba és működik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Vivo X200 Ultra Photography Kit (új, garanciális)
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)