Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
szojafasirt
újonc
válasz
Dauerstage
üzenetére
Nekem nem a szememet bántja hanem a testemet. Nem olyan kellemes fél óra után 30 fokos szobában gamelni.
-
szojafasirt
újonc
válasz
IO.sys
üzenetére
Én pont azt olvastam róla hogy teljesen biztonságos. Kb 1 éve van fent. 2 hónap múlva házat és hűtőt cserélek, csinálni fogok képet és feldobom ide az eredményt.
Úgy vettem észre ha kevés feszültséget adok a procinak csak akkor kapok kéket. Be tudom stabilizálni viszont akkor 70-fok fölé megy a hőfok azt meg már én nem viselem el a szobában.
-
szojafasirt
újonc
válasz
IO.sys
üzenetére
Jelenleg még csak a proci és a blokk között van mivel van még 6 hónap garancia a procira. Utána gondolkodom egy deliden is és oda is ez a folyékony fém kerülne.
Tegnap neki álltam finoman pöckölni a BLCK-t sikerült elérnem 101Mhz-en 4998Mhz-et 1.35V-al viszont kb másfél óra Warzone után kaptam egy Blue Screent így most vissza állítottam. Köszönöm a válaszod! Óvatosan fogok bánni vele
Egy kérdésem maradt, a CPU Chache Ratio mit állít s és mennyire kell finoman bánni vele? -
szojafasirt
újonc
Hali!
Egy kis segítséget kérnék.
Adott egy i5 7600k vízhűtéssel(AIO) alatta egy Asus TUF z270 Mark 1-es lap a paszta pedig a Thermal Grizzly Conductonaut. UEFI-ben van egy egygombos 5GHz-es OC(1.45-1.5V-on) ami stabilan működik is viszont mocskos meleg lesz tőle a proci terhelés alatt (75-80fok). Ezt jelenleg kikapcsoltam mivel fél óra alatt 30 fokot csinál a szobában és csöpög a víz rólam. Viszont sikerült elérnem 4.9GHz-et 1.35V-al így 50fok környékén áll terhelés alatt és stabil is.
Ha jól tudom a lapom képes BLCK tuningra ehhez kérnék segítséget, hogy ez hogy működik??Szeretnék eléri 5GHz körüli teljesítményt viszont nem akarom fűtésként használni a gépet.Ohh kimaradt a táp és a ram: Zalman ZM600 GSII 2x8gb Hyperx Fury 2133Mhz cl14
Üdv. Isti
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Óra topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- eGPU tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi