- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
szojafasirt
újonc
válasz
Dauerstage #46662 üzenetére
Nekem nem a szememet bántja hanem a testemet. Nem olyan kellemes fél óra után 30 fokos szobában gamelni.
-
szojafasirt
újonc
válasz
IO.sys #46657 üzenetére
Én pont azt olvastam róla hogy teljesen biztonságos. Kb 1 éve van fent. 2 hónap múlva házat és hűtőt cserélek, csinálni fogok képet és feldobom ide az eredményt.
Úgy vettem észre ha kevés feszültséget adok a procinak csak akkor kapok kéket. Be tudom stabilizálni viszont akkor 70-fok fölé megy a hőfok azt meg már én nem viselem el a szobában.
-
szojafasirt
újonc
válasz
IO.sys #46655 üzenetére
Jelenleg még csak a proci és a blokk között van mivel van még 6 hónap garancia a procira. Utána gondolkodom egy deliden is és oda is ez a folyékony fém kerülne.
Tegnap neki álltam finoman pöckölni a BLCK-t sikerült elérnem 101Mhz-en 4998Mhz-et 1.35V-al viszont kb másfél óra Warzone után kaptam egy Blue Screent így most vissza állítottam. Köszönöm a válaszod! Óvatosan fogok bánni vele
Egy kérdésem maradt, a CPU Chache Ratio mit állít s és mennyire kell finoman bánni vele? -
szojafasirt
újonc
Hali!
Egy kis segítséget kérnék.
Adott egy i5 7600k vízhűtéssel(AIO) alatta egy Asus TUF z270 Mark 1-es lap a paszta pedig a Thermal Grizzly Conductonaut. UEFI-ben van egy egygombos 5GHz-es OC(1.45-1.5V-on) ami stabilan működik is viszont mocskos meleg lesz tőle a proci terhelés alatt (75-80fok). Ezt jelenleg kikapcsoltam mivel fél óra alatt 30 fokot csinál a szobában és csöpög a víz rólam. Viszont sikerült elérnem 4.9GHz-et 1.35V-al így 50fok környékén áll terhelés alatt és stabil is.
Ha jól tudom a lapom képes BLCK tuningra ehhez kérnék segítséget, hogy ez hogy működik??Szeretnék eléri 5GHz körüli teljesítményt viszont nem akarom fűtésként használni a gépet.Ohh kimaradt a táp és a ram: Zalman ZM600 GSII 2x8gb Hyperx Fury 2133Mhz cl14
Üdv. Isti
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hardcore café
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Airsoft
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest