Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Hogy érdemesebb az értékekkel játszani? Magasabb FSB, vagy inkább nagyobb szorzó? (AMD lap)
Tehát, ha mondjuk 3000 Hz et szeretnék, az 500x6 legyen vagy 600x5? -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
A konfigomon található gépet tuningoltam picit, és lenne egy kérdésem. A HyperTransport pontosan mire való, és mire kell állítani BIOSban, ha szeretném használni (azontól, hogy Enabled). Mert 220 Hz től mennek felfele számok. ez pontosan mit jelent? Ennyivel emeli az órajelet még, vagy a meglévőből vesz el ennyit...? Ezt nem nagyon értem, örülnék, ha valaki lemagyarázná. Köszi előre is.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nemrég vettem egy AMD Phenom X3 8450-et, és érdeklődnék, hogy hogyan lehetne feloldani a 4. magot; pontosabban, hogy lehet-e egyáltalán...
És ha nem akkor milyen alaplépésekkel lehet egy kicsit húzni (túl sokat nem kell, mert így is sokat eszik a gép...). Jelenleg "Overclock Profile"-t maxra tettem, ami 7%-os javulást ígér. Nem tudom érdemes-e még mással is próbálkoznom vagy nem. A konfig: ASUS M2N-X plus lap, 2Gb/800Hz BlackDragon , ASUS EAH 4670.Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest