- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
zsolt200 #40118 üzenetére
Bf3 persze hogy nem megy rendesen. Ezért írtam neked azt a konfogot. Nézd meg az enyémet a profilomban, a VGA-t nem rég lőttem bele, előtte 9800GTX+ volt, voltak gondok. Most viszont 1440X900 ban high beállítású grafikával jól megy rajta. OK a lap erősebb, de ezt a procit G31-ben is meg tudnám így hajtani.
De ez kezd itt nagyon off lenni. A lényeg hogy megérett a konfigod a cserére, vagy fejlesztésre. A lapot én mindenképp kicserélném. -
enemy107
senior tag
válasz
zsolt200 #40116 üzenetére
Ha nagyon olcsón akarod megúszni, végy egy G31-es Giga lapot, bele egy E5XXX-E7XXX sorozatú procit, kb 14 15 ezerből meg lehet úszni. Avval el lehet még játszogatni is, egy jó VGA-val, nem full grafikával, nem full HD-ben, de lehet.
Vagy akár egy H61-es kis lapot, vagy B75-öt, bele egy G sorozatú proci, és annyi. Abba legalább "olcsó"a ram.
-
enemy107
senior tag
válasz
zsolt200 #40114 üzenetére
Az rendben is van, de mivel azt írtad, hogy a lapod semmi tuningot nem támogat, így gondolom feszültségeket sem lehet állítani. Ezért ha neki látsz, és netán műxik, a feszültségek emelkedni fognak automatán. A procid szerintem kibírja,( ha jó a hűtése) de a lapod véleményem szerint tönkre fog menni rövid időn belül. Rossz esetben a VGA is. Nem akarok vészmadárkodni, te döntésed.
AUTO feszekkel NEM tuningolunk. Csak ha bátrak vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest