- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
TommyNagz #39329 üzenetére
Nem tudom ajanlgattam-e mar (persze, soxor, de Neked), hogy nezd meg a proc tetejet es a hütö aljat feny fele fordfitva egy vonalzo elevel. A proc borzasztoan domboru/homoru kepes lenni es ez tönkreteszi a hütes hatasfokat.
A RAM spd-ben pedig en alapbol a proci host fsb betüjelet valasztanam; az szok lenni a legstabilabb.ui. A venti ne lefele szivja a levegöt a bordakrol
hanem rajuk es kifele a hazbol lehetöleg... bocs, ha trivialitasokat irok
-
speedydb23
senior tag
válasz
TommyNagz #39324 üzenetére
Nem nagyon lehet elszúrni igazából, mert ha bepattintottad akkor már biztos, hogy a helyén van...
Hacsak nem erőltetted bele és eltörted a pöcköt, mert akkor simán lehet, hogy nem is tart valamelyik és úgy nem sokat ér...
Én mindig úgy csinálom, hogy nézem a bepattintók tetején az irányt amit egy nyíl jelöl!
Amerre a nyíl mutat arra kell "kinyitni" a lefogatást, úgy pattintsd bele, hogy a nyíl "zárt" állapotban legyen, tehát tudjál rajta egyet fogatni a nyíl irányába és akkor tudd csak kihúzni a pöcköt!Remélem érthető.
-
speedydb23
senior tag
válasz
TommyNagz #39322 üzenetére
Nyugodtan alulfeszelheted, azzal nem árthatsz annyit mint a túlfesszel!
A hűtésed ahogy néztem olyan mint nekem, ilyen műanyag bepattintós, ha azokat rendesen bepattintod akkor elvileg a bordát ha megpróbálod mozgatni semerre se szabad billegnie!
Azt is nézd meg, hogy jól raktad-e fel a lefogató keretet a hűtésnek a lábánál!
Aztán ha meg van a stabil rögzítés jöhet a tuning!
Szerk.:
A ventit nem tudod rosszul felrakni ha ilyened van: -
-
Clickbait
aktív tag
válasz
TommyNagz #39314 üzenetére
Azért az 50 fok nem valami halálos.
Nyilván valamivel romlik az élettartama de ugyanmár, úgysem használsz egy CPU-t 10 évnél többet.
Akkor megvolt az újrakenés, a jó szellőzést kell bitosítani még, mármint az egész házban.
Ezenkívül a program nem mutat 100%os eredményt, néha nekem is akkora hülyeségek írt hogy...
De letesztelheted, hogy leveszed róla az OC-t akkor mi történik. A CoreTemp értékeihez viszonyítva mennyivel csökkel a hőmérséklete. -
TommyNagz
senior tag
válasz
TommyNagz #39301 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig fennáll a probléma, pedig a paszta nagy részét leszedtem. Azt olvastam, hogy a "kevesebb több". Nekem tényleg kicsit túl vastag volt, de nem változott semmi. Üresjáraton is 50 fok körül van a CPU. Eszerint azért jobban kéne teljesítenie a hűtőnek. OC szinte alig van rajta, 1,83 helyett üzemel most 2,3-on. Normális ez így?
Szerk.: a Core temp-et nézem, az van 50 körül és fölötte. A lapka 30-40 között mászkál.
Szerk. 2.: Prime95 alatt 71-re is felmegy a Core temp....átb@sztak volna a hűtővel? Vagy nem jó a paszta? (Fura, fehér színű, nem szürke)
-
-
ktg3
őstag
válasz
TommyNagz #39301 üzenetére
Valószínűleg rosszul illeszkedik, vagy túl sok vagy túl kevés pasztát teszel.
Inkább a rossz illeszkedésre tippelnék.Az biztos, hogy a hőfok durván magas. Tuninggal sem kéne neki 60 fok fölé mennie terhelve.
Pasztát ilyen mennyiségben kell felvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest