Hirdetés
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Ja, már túl vagyok mind azon a procin, mind a "hozzávalók" jó részén. Lassan kezd megoldódni a húzhatóság...
Azt én is úgy hiszem, hogy annak idején valóban; a 400-as Codegen, 2gb Kingmax DDR, 775 Dual-Vsta, gyári hűtő nem engedett nagy mozgásteret neki... bár feszt nem emeltem, sem ramot, csak simán próbálgattam, mennyit tud... így jött ki a 3,31. Szerintem, ha emelem a feszt (amivel már nem lett volna eladható, szerintem...), talán több is kifért volna a csövön, de nem igazán "egészségesen". -
zsolt1129
addikt
Először is próbáld meg stabilizálni. Nem csak a proci leheta ludas. Nézd meg hogy a Ramok megfelelően vannak-e beállitva (fesz,időzitések stb) Érdemes monitorozni a Cpu hőfokot is,hogy nem-e melegszik túl. Futtasd a Pime95-öt egy pá óráig. Fél óra még nagyon nem nevezhető elégnek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazon Fire TV stick/box
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Autós topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.