Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tremor
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszi az infót
(akkor ram vásárlás lessz a következő lépés) -
tremor
tag
válasz
puttputt
üzenetére
Gondoltam hogy azóta már fejlesztettél... egyébként fesz állítással én sem próbálkoztam.
Egyébként most lesz "Nagy váltás" gép terén,Asus P5KC már megvan,úgy néz ki hogy vagy E7400-vagy talán 8200-as proci lessz hozzá,itt az ujabb dilemma,800-as ram vagy 1066-os mit lenne érdemes? Persze bármely proci esetében erős tuning lessz majd persze megint utánna kell járni hogy mit érdemes venni. -
tremor
tag
válasz
puttputt
üzenetére
Minden különösebb probléma nélkül fel tudom húzni 3,4-re.egyébként én úgy emlékszem annakidején egy darabig drágább volt az üzletekben a 2,8-as mint egy 3GH-es 1Mb-s pontosan a húzhatóság miatt. Nálad viszont szerintem lehet hogy csak a "hozzávalók" miatt nem tudsz húzni rendesen.
-
tremor
tag
válasz
zsolt1129
üzenetére
Everest,3DMark,teszteket végigcsinálja,mundjuk az everest-nél nem tudom mennyi ideig futhat a teszt,de látványos a dolog hiszen az első vizsgálatok után stabil 100%-on terheli a procit,a hőfok emelkedés 1,5-2-fok 54-röl max 56-fok-ra,Glacial hűtővel ami 3,6GH-ig ajálott,a memóriák külön is tesztelve,plussz másik gépben stabil maradt jóval nagyobb terhelésnél,egyébként 2^1GB-os Kingmax-rol van szó 400mhz,duálba,és ezek még tuning ramok... Ja (600W-os Lite-On táp)Abit IS7-E2-lapban.Ezek után már szerintem az a legvalószínűbb hogy a processzor hibázott.
-
tremor
tag
Szerbusztok_
kérdésem lenne..vajon mennyit érnek a tuningolt processzorok teszteredményei amelyek ,teszem fel 1-max 2órát lettek különböző tesztprogramokkal futtatva? konkrét példák:
2,8-as Intel proci 512kb l2-vel meghúzva 3,4-re,3-6-órán belül leáll a gép,és innentöl kezdve ezt a tendenciát folytatja is,visszavéve 3,2-re atomstabillá válik.Hol a határ? ezt a procit úgy adjam el hogy 3,4-en stabil??mennyire megbízhatóak a félórás-1-órás tesztek?? -
tremor
tag
Heló_
Kérdés.. Asus p5kc vagy p5k alaplapba 8200-as procival amit húzni szeretnék kb 3,6gh-ig
milyen ramot kéne tenni ?DDR2 800-as olcsó mennyiség miatt esetleg jobb. DDR2 1066-os
esetében úgy rémlik mintha alaplapi problémák lennének a p5k-nál,esetleg tapasztaltabb kolega ha segítene..
Izéé ha rossz helyre írtam be zavarjatok el...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(akkor ram vásárlás lessz a következő lépés)