- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wasdffafaaff #46225 üzenetére
Jah és egy valamit tudj... -fokban elindul a jegesedés párásodás...az alaplapodon is!!!!!
Kezdőként ez az instan halál kategória. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
ez kizarolag Intel procival fog menni.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Valaki már megcsinálta és sem simpsonék .
-
IO.sys
őstag
válasz
Régebben árult valaki ilyet. Nagy volt és ronda, de biztos tette a dolgát.
-
bot1978
senior tag
válasz
Még Krisztus előtt teszteltem úgy fúrt blokkot, hogy csak az ötlet volt meg a rendszerből.
Fúrtunk egy kígyóblokkot ugye, aztán radi meg nem vót. Meg pénz, az se nem vót.
Volt a garázsban apa fagyállós 5L kannája, gyakorlatilag üresen, valami az alján. Na, ebben a felállásban korrelált a hűtőgéppel a CPU hűtésem egyszer és utoljára. Azt csináltam, hogy a műanyag kannának lekaptam az oldalát és teleszórtam jégkockával. Fél órát nagy császár volt. (P4 630) Aztán… aztán már nem volt nagy császár
Egyébként ha jó proci hűtést kókányolásból akarsz, akkor hozzávalók: autó hűtőradi, (lehet fűtő is, csak arra lehet hogy kell majd venti is, a hűtőradi meg akkora, hogy egy procit elvisz venti nélkül is. ) gázlámpa forrasztáshoz , rézcső csonknak, (ráforrasztasz akkorát ami passzol a tömlődhöz, bilincs hogy ne csöpögjön ha langyos lesz a víz benne, cpu blokk. Utóbbiból vegyél egy Ordasi félét ezerér szerintem. Nem érdemes ma már fúrni, mert nincs anyag sem olcsóbban. Keringtető szivattyúnak bármi, ami van.
Ehh régi szép idők amikor még csak duitjorszelf voltEgy könnycseppet elmorzsolok, de vissza ne jöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sorozatok
- EAFC 25
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged