Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nadorantal

újonc

válasz customer114 #45214 üzenetére

Nézd, most mondanám azt, hogy értékelem az őszinteséget, csak nem érzem, hogy az volna.
    Szakmai segítséget kértem, nem trollkodást. Ha ettől áll föl a farkatok, akkor trollkodjatok tovább és gratulálok hozzá, csak így tovább.

Remélem lesz olyan értelmes fórumos, aki érdemben is tud segíteni és inkább privátban elmagyarázza ezeket a dolgokat. Tudod, tisztában vagyok vele, hogy nem fog futni rajta egy Battlefield 4 (vagy 5, leszarom hanyadiknál jár a sorozat), de már csak a poén kedvéért is látni akarom, hogy mire képes ez az öreg vas.
    A te agyad nem tud elvonatkoztatni attól, hogy most 6-8 magos procik vannak.
    Szándékosan hagytam meg ezt a gépet, annak ellenére, hogy játékra összedobtam egy normális konfigot pár éve (céltudatosan többmagos, 64 bites gépet).

Tudod, az a fajta fasz vagyok (nem kicsit szentimentális), aki csak azért nem dob ki a kukába valamit, mert van nála jobb.
    Te nem erre lettél nevelve, és kicsit sajnálattal látom, hogy még büszkén vigyorogsz is hozzá.

@Kean_Sorbo
    Köszi a linket, de a hozzászólásomban említett AGP frekvenciáról és SATA beállításról egy kurva szó sincsen a cikkben. Meg ugye laikusként nekem el kéne magyarázni, hogy mi miért.
    Azért köszönöm a jó szándékot!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés