- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadorantal
újonc
válasz
customer114 #45214 üzenetére
Nézd, most mondanám azt, hogy értékelem az őszinteséget, csak nem érzem, hogy az volna.
Szakmai segítséget kértem, nem trollkodást. Ha ettől áll föl a farkatok, akkor trollkodjatok tovább és gratulálok hozzá, csak így tovább.Remélem lesz olyan értelmes fórumos, aki érdemben is tud segíteni és inkább privátban elmagyarázza ezeket a dolgokat. Tudod, tisztában vagyok vele, hogy nem fog futni rajta egy Battlefield 4 (vagy 5, leszarom hanyadiknál jár a sorozat), de már csak a poén kedvéért is látni akarom, hogy mire képes ez az öreg vas.
A te agyad nem tud elvonatkoztatni attól, hogy most 6-8 magos procik vannak.
Szándékosan hagytam meg ezt a gépet, annak ellenére, hogy játékra összedobtam egy normális konfigot pár éve (céltudatosan többmagos, 64 bites gépet).Tudod, az a fajta fasz vagyok (nem kicsit szentimentális), aki csak azért nem dob ki a kukába valamit, mert van nála jobb.
Te nem erre lettél nevelve, és kicsit sajnálattal látom, hogy még büszkén vigyorogsz is hozzá.@Kean_Sorbo
Köszi a linket, de a hozzászólásomban említett AGP frekvenciáról és SATA beállításról egy kurva szó sincsen a cikkben. Meg ugye laikusként nekem el kéne magyarázni, hogy mi miért.
Azért köszönöm a jó szándékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged