- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
enemy107 #40241 üzenetére
A terminationra azt írja hogy a legkisebb fesz amit a proci kaphat. De akkor ha 1.45-öt adok a procinak miért nem lehet a termination is 1.45V? Ha 1.2V-ra állítom akkor 1.2V-ig le fogja engedni a droopot vagy mi van?
A reference legyen X % az oké. Amúgy GTL feszt ír ehhez, csak fingom sincs mi az a GTL.
A PLL pedig a fetek feszültsége? Gondolom az is stabilitáshoz kell. Vagy nem tudom.A ramot elkezdtem húzni, 1200 CL6 2.4V-on elindult, de post kép halál egyből. Úgyhogy esélytelen. Visszavettem CL5 1150-re 2.2V ami az alapfesze a ramoknak és elindul de post képnél megáll igaz kicsit később. CL6-on ugynaúgy. Úgyhogy tök mindegy milyen időzítést kap, nem javul tőle, eléggé csúcsra járatott magasfeszes ram ez amúgy is. Marad CL5, 1100-on ment prímán. Szerintem 1125 is menni fog. Felette már kérdéses.
1100-on is 550 lesz majd az FSB, tehát a fölé nem nagyon fogok tudni menni, nekem pedig az 533 a célom úgyhogy jó lesz. Vagy lehet 550 is, de necces a procira nézve, mindenesetre ha tudja akkor űber pontszámokat fogok elérni.
Mivel nincs normális hűtésem 533x6-on próbáltam életre kelteni a gépet, elsőre meg se mukkant, majd északinak adtam +0.2V-ot akkor elindult de Win töltőképnél újraindult, adtam neki +0.25-öt de még akkor is ugyanúgy. Itt már emelni kéne más feszt is ezek szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest