- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #38407 üzenetére
Kicsit utánna néztem, és ugy látom hogy külföldi fórumokon is csak 417-422 fsb ig jutnak de a 422 az már nem mindenkinek megy.Mindegy menyi feszt adok akárminek akkor sem megy 417 fölé
Azt mondják hogy a p43 chipsetben fsb- fal vanés nem megy tovább, Jobb tuning potenciállal rendelkező lap után kell nézni.
-
boxos23
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #38407 üzenetére
A ramokat leszarhatod, élőben nem látszik a különbség. Proci fontosabb.(Le lett osztva hogy ne hjtsam túl)
C1E (meg a többi C), EIST, Virtualization : disabled
full screen logo show : disabled(Ezek ki lettek kapcsolva)valahol a tuningos részben kellene lennie a spread spectrumnak, ha megtalálod az is disabled.(Ilyet nem találtam szerintem nincs)
Ha van felező szorzó a procidon, akkor nyomd rá azt is (9,5)(be lett kapcsolva)
Az X.M.P.-t vedd le autoról és nézd meg valamelyik oprcióval (kettő van, nem?)(igen kettő vanisabled , (B)(/B)profile 1 (ez az 1600/1600 XMP)
A ramokat NE hajtsd túl, mert egyszerre elég egy hibalehetőség tesztnél!(nem hajtom)cpu vcore lehet 1,3V(megvan)
cpu reference is pár osztást feljebb,(417-ig ment)
MCH core legyen 1,2V(megvan)
és próbáld meg feljebb húzni.Van loadline calibration a lapban? (Ez nem tudom mi??)Nézd meg mennyit droppol terhelve! (mi az a (B)(/B)droppol???)Ha nagyon sokat (több, mint 0,05V) akkor kapcsold be!(?????)
Én IBT-vel tesztelném; hamar megvan és durván szivatja a gépet (hőfokokra ügyelni!)417 FSB-ig bejön ami azt jelenti 3750Mhz
]Lehet az hogy ez a max?? Nem bir a lap többet ????
Melyik a legjobb a romhoz a D, B C A osztás??
Választ várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest