- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
pojzon #15619 üzenetére
az, h lement a prime blend, az nem annyit jelent, h a rendzser stabilnak mondhato.
de a procit alig hajtja...arra prime small FFT kell vagy IBT max stress 10-12 kör.
ramra meg ráeresztenék egy memtestet is. ha ezek közben sincs hiba, na akkor mondhato valoban stabilnak. én blendet akkor szoktam futtatni, ha be van lőve már stabilan a proci és ram is.
a blend meg ha az én esetemben hibázik, akkor az NB és/vagya HT hibáját dobja ki.
a te esetedben meg a QPI meg mittomén miket
szal IBT és memtestet a rendszernek. ha nemtudod hogy kell használni, elmagyarázom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- Zelda Játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest