- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moanster
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy miként tudnám kihozni a processzoromból a maximumot-ami jelen esetben egy Intel Core2 Duo E8400. Sokat olvastam már a tuninggal kapcsolatban,rengetegszer próbálkoztam,de maximum 3,2-3,4Ghz-ig jutok el vele,pedig tudom,hogy sokkal több van benne. A processzorra vásároltam egy jobb féle Zalman hűtést,gépházat is lecseréltem,melyben 2 ventillátor kavarja a levegőt,tehát elméletileg semmi nem állhat a tuning útjába. Aki most megtekintette az adatlapom,biztos furcsán néz,hogy mégis mi a jó francnak akarja ez az ember tuningolni a processzort egy 3850-es kártya mellett. Nos,nekik mondanám,hogy egyrészt azért,mert mostanában sokat renderelek,másrészről pedig közeljövőben szeretnék új VGA-t venni valamint némi memóriát,de sajnos új alaplapra nem nagyon futja így tehát processzorra sem. Ergó..ütném a vasat amíg meleg
Na,de visszatérve a témához.
Korábbi próbálkozásaim során 3,5Ghz körül már egyszerűen nem volt hajlandó bebootolni sem a gép. Próbáltam a memóriákat is piszkálni illetve a memória-processzor páros minden nemű feszültségállítását,de a vége mindig BIOS RESET lett illetve a fentiek szidalmazása.
Tehát a kérdésem az az,hogy ezzel a lappal felejtsem el a tuningot (ennyire nem lenne tuningbarát?),vagy mi a fity-fenét kezdjek vele?Alaplapról pár információ: [link]
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest