- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Peter
aktív tag
Mivel a másik topikban nem sikerült választ kapnom, ezért itt is felrakom a kérdésemet:
Most raktam fel a gépemre az ASUS PC Probe 2 programját, hogy tudjam a proci hűtő fordulatszámát állítani.....
(előzmények:ASUS P5K/EPU lapban lévő P4 651-es 3.4ghz-s procit sikerült felhúzni 4.3ghz-re kis fesz emeléssel és fsb emeléssel visszaosztás nélkül, így a 667-es ramok immár majdnem 800asként működnek és a tesztek alapján gyorsabbak is.)A proci 4.0Ghz-re volt beállítva alap 1..272V-on, és az asus programjába beállítottam, hogy silent módban menjen a proci hűtő(Alpine GT 2.0) Így a fordulatszám 2200 ról szépen lement 660 körülire, és néha még a program be is riasztott, hogy 600(ez a minimum) alá esett!
Ráküldtem ilyenformán az aidát, hogy dolgoztassa kicsit meg....(előtte más venti módokban is kipróbáltam és 4ghz-n 70 fok fölé nem ment soha)
És ekkor egyszer csak riaszt a program, hogy a proci 92 fokos!
B....eg UGYE az aidát gyorsan kilövöm, ventit vissza performance módra és várom, hogy hűljön.... fél perc alatt nem hült vissza 88 fok alá!Úgy, hogy 0% cpu használat és maximum venti fordulat. (csak megjegyezném, hogy a venti rpm jelző amikor gyorsult vagy lassult a cucc néha tolt ilyen 30000 körüli értékeket mint aki meghülyült)
A gépet újraindítottam, és kipróbáltam újra ugyan ezt, de nem csinálta megint, kézzel megfogtam a hűtőt és nem volt 90 fokos, lehet, hogy a mérő kiakadt vagy elromlott? Volt valakinél hasonló eset? (A múltkori eset óta megint volt egy érdekes.... az alaplap 100 fokos volt az érzékelők szerint.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest