Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
axes
csendes tag
Sziasztok,
Sose overclockoltam még életemben, de most úgy néz ki, hogy szükségem lesz rá, ugyanis a RAM-jaim nem a gyári értékeken működnek, és jóval lassabbak, mint amilyennek lenniük kéne. Életemben nem állítottam még át komolyabban BIOS-t, csak nagyon alap beállításokat, és nem szeretném elrontani és ezzel kockáztatni, hogy tönkremegy a cuccom. Jelenleg minden automatikus beállításon van. Lenne valaki, aki esetleg tudna nekem segíteni, pl. MSN-en (mert ott gyorsabb és könnyebb mint itt sztem), hogy mit és hogy kéne csinálnom? Külön hálás lennék, ha olyan valaki lenne, aki ért az Asus P5Q3 Deluxe alaplaphoz és a Q9550 procihoz.
Előre is köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest