- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
válasz Elektrosokk #67688 üzenetére
Én is meg az elején is volt értelme szerintem még ha kétséges is a hatása amíg nem volt oltás, de, hogy pl. a rendelőkben a mai napig bohóckodni kell vele az már hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
-
Đusty
addikt
válasz headhunter #24695 üzenetére
Hátha van olyan aki csak a szuri kedvéért megy és nem a hatásáért
-
Đusty
addikt
Németországban második adagként sem adnak AstraZeneca-oltást hatvan év alattiaknak. Az úgynevezett hírvivő RNS-re (mRNS) alapuló vakcinák közül kell választani második oltást azoknál a 60 alattiaknál, akik első adagként AstraZeneca-féle oltást kaptak. Ez azt jelenti, hogy ebben a korcsoportban egyelőre vagy a Pfizer/BioNTech-, vagy a Moderna-féle készítmény alkalmazható az AstraZeneca-vakcina utáni második oltásként. Az új szabállyal rövidesen kiegészítik az oltási kampányról szóló szövetségi szintű kormányrendeletet. (MTI)
-
Đusty
addikt
Ha nem fér el itt tegye át a modi légyszi a politika topikba.
Magyarországon csak Orbán kameráját engedik be a kórházakba - 444
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
válasz Sir Pocok #6681 üzenetére
De nem az volt mondva, hogy nem szerencsés keverni? Illetve lehet, hogy szerencsés csak éppen nincs tesztelve? Bár addigra remélhetőleg lesz ha a németek tényleg így fogják csinálni. Mennyi lehet az az idő amikor már mindegy, hogy melyik volt előtte lehet akár más is, meg érdemes is?
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
-
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
Leírhatnák, hogy ilyenkor mik az első tünetek, mire kell figyelni. Nem értem, hogy akkor miért nem lehet a gyógyszert magunknál tartani és a tüneteknél alkalmazni valószínűleg azért minden perc számít. Persze ha téves diagnózis miatt adja be valaki az sem segít. Szóval az AZ elmehet a búsba, a WHO-ról meg már eddig is tudtuk, hogy gittegylet.
-
Đusty
addikt
válasz Soulfly842 #2881 üzenetére
Bennem egy ilyen dátum maradt meg, 2012. 12.12-én 12ó 12perckor tüdőszűrésen voltam
-
Đusty
addikt
Itt is szabad hülyeséget kérdezni vagy csak a másik topikban?
Mi van akkor ha valaki most beadatja mondjuk a ruszki vagy kínait mert nincs más de utána második helyett megvárja a pfizert vagy modernát? Így be sem oltanák? Gondolom nem ajánlott a vakcinákat keverni de mi van ha mégis?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...