- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Hát nem csak a tesztelés az biztos.
Olyan dolgokon lepődtök itt páran... K…va gyorsan terjed
Csak az elmúlt héten többször írtam az R=6+tbe.
"Maximum brutálisan drasztikus intézkedésekkel."
Avval is baromira problémás. Ezt is leírtam már... 2hónapja amikor az R=6+ kijött.
@sped
"nem járványügyi intézkedések kérdése, hanem az eü alapállapotától függ"Mindakettő. A hullámok ellaposítása pl járványügyi intézkedések következmény ami nélkül sokkal több halottunk lenne. Még akkor is ha nem sikerült eléggé ellaposítani és nagyon sokan haltak meg a nincs ápoló/nincs orvos miatt. És akkor meg is érkeztünk oda, hogy egy végletekig kifacsart ember"anyag" tartja a frontot a kórházakban 2éve, rendszeresen heti 100h+t dolgozva végkimerülten napi szinten a halállal találkozva, már az elöző hullámban is PTSDsként. A -17.000fő úgy hogy felmondási stop volt/van nagyon sokat elmond. Közben a nem akut vizsgálatok, szűrések tömkelege áll a várolisták a korábbi sokszorosára duzzadnak. ld akárki csipőműtétét vagy amit én anno leírtam mint szemészet tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...