Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Magyarországon egyébként nem tudom, mit kell "tűrni". Ott sosem volt olyan, hogy a házadtól 300méterre lévő tengerpartra nem mehettél le, mert jött a jard és a kezedbe nyomott egy 500€-s csekket. Ja, zárva voltak a kocsmák...
Hátigen, a függőségek hatását nem szabad alábecsülni. Kemény cigisektől hallottam néha, hogy neki "cigizni KELL mennie" - nem hogy szeretne kimenni, hanem mintha WC-re menne. A covid-intézkedések pszicho hatásai között ilyen vonatkozásokat is számításba kell venni. A bevásárlásfüggők is totál depisek lehetnek pl...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Kékes525
félisten
"- a szakértők elkurvulása"
[Merkely Béla: Magyarországon nem lesz negyedik hullám]
"Magyarországon nagy valószínűséggel közel vagyunk a nyájimmunitás eléréséhez vagy már el is értük"
Ahogy Móricka elképzeli. Én nem vagyok ebben olyan biztos. Negyedik hullám valószínűleg lesz. A kérdés csak az, hogy milyen erős lesz. Sok ország van, ahol előrébb járnak az oltottsággal és mégis erősödik a járvány. Különösen azokon a területeken, ahol főleg kínai vakcinákkal oltottak.
Aztán ott van az indiai mutáns. Az is okozhat még meglepetéseket. És még ki tudja mi jöhet. Habár én ebben már szkeptikus vagyok. Mármint abba, hogy olyan mutáció keletkezzék, amely teljesen kikerüli a vakcinákat.Ringman
Bocs, nem görgettem tovább, látom te is linkelted.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anime filmek és sorozatok
- Képregény topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest