- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Volt már hasonló témában némi infó korábban is, de ez most így sokkal konkrétabb. Durva...De azért azt tegyük hozzá, hogy kínát úgy érte mindkét (sok??) nagy hullám, hogy jellemzően nem voltak oltva. Akik voltak, azok is a semmire se jó kínaival. Úgy pedig elég nagyot üthetett rajtuk bármelyik variáns.
mozso
Van rá esély. Ha nem is feltétlen Covid, akkor esetleg flu. Már eleve cikkeznek róla kb. 1-2 hete, hogy látványosan megugrott a felsőlégúti betegséggel orvoshoz fordulók száma. Legutóbb valami 162k/hét számot hallottam a rádióban. Azért remélem megússzátok!Ennek margójára: beadattam a Vaxigripet, 2 napja nem tudom felemelni a karomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest