- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
Dare2Live #54797 üzenetére
Nálunk a bölcsi kimaradt, igazság szerint ha nejem nem lenne óvónő, talán oda sem adtam volna be őket. Fene tudja......Nyilván az elején jöttek-mentek a betegségek, de elég hamar abbamaradt náluk, így érthetően nálunk is. Egy rota volt, na az felejthetetlen maradt, míg a másik a tüdőgyulladásuk, amit kórházban kellett tölteniük anyával (pont mint a rotát). Más komolyabb nem volt. Aztán ahogy nőttek, már szinte alig voltak betegek, úgy nézem ez a mostani is lemegy némi lázzal, lehet omikron, de lehet bármi más is. Az teljesen természetes, hogy amikor először megy valaki közösségbe, elkap minden nyavalyát. Egy ismerősöm egyszer azzal büszkélkedett, hogy az ő gyereke már 3 éves, és sosem volt beteg, mondtam neki várjál, most fog majd oviba menni. A többit szerintem sejted.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest