Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz fokukac #40716 üzenetére
Nem kell kétségbe vonni az értelmi képességeit. Nem azzal van a baj, hanem a bizalommal a hatalom felé. Én is mondhatnám azt biológus mérnökként, hogy nem hiszek el semmit ebből az egészből, mert végülis én személyesen sosem szekvenáltam a vírus genomját vagy ellenőriztem, hogy mi van a Pfizer oltásban. Egyébként ezzel a paranoid megközelítéssel is el lehet jutni odáig, hogy beoltatom magam, mert vagy a vírus öl meg idén vagy az oltás 10 év múlva, akkor meg már inkább az oltás. Választásom meg nincsen ezen a kettőn kívül, mert nincs hatalmam a helyzet fölött. Feltéve ha legalább azt elhiszem, hogy van vírus. Nekem amúgy kb. megfagyott az ereimben a vér, amikor kiderült, hogy SARS-ról van szó, mert ismertem a SARS1-et már régóta. Ahhoz képest viszonylag olcsón megúsztuk eddig.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest