Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata99
tag
Megjött Petrelli ECS P6S5AT-je és a DDR-ramokkal megszünt minden létezö probléma.
-
ata99
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Az enyémben is 800 -as Ceka volt és gond nélkül [I]hasitott 150fsb-n.
-
ata99
tag
Azt hiszem nem szeretik az alaplapok a Tescos szilontáskát. Kinlódom tovább az abittal.

-
ata99
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Tápcsere nem segit.Megprobálok alaplapot cserélni.Kilátásba van egy QDI advance 10T egy üveg házipálinkáért.

-
ata99
tag
abit ST6-osom van.Elsőre sose indul. Aramtalanitani kell és csak másodszorra indul el. Egy TuC 1,3 van benne. Mi a turó csinalhatja? Ha valaki elolvassa aki ért hozzá megirhatná.
-
szaboit
csendes tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Köszi a segítő szándékot. Úgy néz ki, hogy a proci több feszültséget kapott egy picit mint kellett volna és az alaplapon át kellett jumperelni a beállítását mivel nem Auto-ra volt állítva.
Most már minden tökéletes. -
szaboit
csendes tag
Sziasztok !
A helyzet a következő: van egy Matsonic MS7177CT alaplapom, egy Intel Celeron Tualatin (1200Mhz) procim, gépindítás, bootolás stb minden rendben. Gondoltam megnövelem a sebességet ezért vettem egy Pentium Tualatin (1400Mhz, nem Celeron) procit a gépbe, bootolás rendben de sem a vinyóról, sem a cd olvasóról nem akar az istennek sem betölteni semmilyen op.rendszert. Szerintetek mivel próbálkozzam ?

-
neduddki
nagyúr
-
Cuco
tag
A posta szerint még megjöhet az adapterem, de hogy
ez másfél hónapig tartson?
Ha rendelt már valaki ilyet, mikorra jött meg?
-
parkasz
senior tag
Szia!
Ha átalakítót akarsz venni, én a PowerLeap-et ajánlom.
Nekem is az csücsül egy Asus Cusl-2C black Pearlben, és kacagva viszi az 1,4-es PIII tuát. Persze nem egyszerű felhajtani.
Épp mostanában állítom majd össze, a régi idők "nagy" gépét. Már a VGA is megvan, egy Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/650 személyében + 512mb pc133 memó.
Már csak egy csendes és jó proci-hűtőt kell ráberhelni és már kész is.Sok sikert a kereséshez!
Ne add fel.Ja, és még valami. Ha teszel bele átalakítót, akkor a hűtő lefogatóját jó eséllyel neked kell majd mecsinálni, mert annyival megemeli a procit, hogy nehéz olyat találni, amelyik rámegy.
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a Tua P3 (512kb L2 cache, 133 MHz FSB) melyik GeForce videókártyát tudja maximálisan kihajtani? Én személy szerint GeForce 2 Ultra szintre tippelek.
Üdv.: Márk
-
Zamery
senior tag
Egyáltalán nem melegszenek annyira mint a Pentium 4-es széria. Ha jól emlészem 30W a TDP-je a Tualatin prociknak, ez kb egy laptop proci szintje. Tehát a ninja elviszi. Emlékszem az egyik PH!-s srácnak is egy ninja volt rajta passzívan!
De természetesen házventi volt, a gépben... -
Cuco
tag
Köszi a linket, már meg is rendeltem az adaptert.
Sajna a proci olyan lesz amilyen sikerül, cserébe viszont olcsó...
Még nem tudom hogyan, de megpróbálok ráoperálni egy Mini Ninját,
egy 5V-os Papstal (ha elindul). Szerinted elég lesz?
Kb. mennyire melegszenek ezek a procik, nálad milyen hőfokok voltak? -
Cuco
tag
Üdv mindenkinek!
Gépváltás előtt állok és szeretném régi asztali gépem kicsit feljavítani "családi" használatra.
Alaplapom ASUS CUSL2-C (i815ep), ebbe szeretnék egy 1,4-es teljes tualatint. [link]
A feladathoz egy Lin-Lin nevű -számomra ismeretlen- távolkeleti átalakítót szemeltem ki, innen: [link]
Kérdéseim:
Szerintetek menni fog ez így?
Próbálta már valaki ezt a procit vagy átalakítót?
Hallottam olyan legendákat, hogy átalakító nélkül is elmegy, csak a feszt kell visszavenni. Ez így OK szerintetek?
-
Bóti
senior tag
Csoki!
Van egy P3-S 1400/512/133 procim SL5XL Malay...
DE láttam már Philippines-ben is...

Van valami különbég a Malay meg a Philippines között?

Köszi előre is...

-
Hequila
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
És ha esetleg a memóriák is bírják, a fenti lapok valamelyikével van esélyed a 133MHz-es FSB-re is.
-
-
g4dg3t
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
-Asus TUSL2-C
-Abit ST6...a ket legjobb lap Tua ala...de ha nem talalsz mar ilyet es nincsenek nagy igenyeid akkor gyakorlatilag barmilyen i815-os lap megteszi.
-
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani ehhez a procihoz alaplapot?
Nem ártana valami olcsó, de jó lap!
Köszönöm szépen!

-
Racecam
nagyúr
A topicot kitakarítottam, duron kapott valakitől 3 óra pihenőt, amit én még egy nappal megtoldottam.
-
R
senior tag
mobil tualatin processzorról mi a vélemény?
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
ZooLee19..
üzenetére
Válozd ki a procid (A max höfok Thermal specification)[link]
-
ZooLee19..
tag
Senki??
[Szerkesztve] -
ZooLee19..
tag
Oké, télleg nem tualatin, csak fáradt voltam..
Na, akkor mennyi lehet a max hőfok??
Fontos lenne. -
Pacák
senior tag
válasz
ZooLee19..
üzenetére
A sebessége alapján nem tualatin P3 a tesód gépe, hanem cupermine ''sima'' P3.
(A másik variáció, hogy visszavett apukátok az fsb sebességéből. 100MHz -ről 66MHz -re, így 12*100 - 1200MHz - helyett 12*66 -on - kb. 800MHz -en - megy a proci.)
Itt kéne nézegetni a régi PC Guru cikkeket. (balra a link).Valamelyikben le van írva, hogy hogyan lehet a letört fület helyettesíteni a CPU foglalatán. [link]
Innen nem tudom neked végignézni, mert a céges gépen még zip kitömörítő sem lehet. Ezért rátok vár a nemes feladat.
-
ZooLee19..
tag
Hali, féltesómnak van 1 gépe, p3 taulatin magos, 800 mhz...
És azt szeretném kérdezni, hogy annak mennyi a maximális hőmérséklet amit engedni lehet?
Mert faterom jó gány munkát végzettLe is van törve a rögzÍtőnek az 1 ik pöcke..-.-, és most nem toom, hogy a hűtés szar, vagy a recsegő van rosszul, 60 °ra állÍtva.
Válaszokat előre is THX.
Fontos lenne.. -
Pyton
aktív tag
Üdv
Tualatin PIII-ból melyik a gyárilag leggyorsabb? Még régen hallottam, hogy terveztek 1533-asat is kiadni, ezt végül kiadták, vagy az 1400-as a leggyorsabb? ( Érdemi infót nemigen találtam a neten, a wikipediás intel procilista szerint 1400-as a leggyorsabb, de nem tudom, hogy ez mennyire hiteles ) -
ChRiS_RS
aktív tag
Másik totyikban már feltettem a kérdést:
Nekem van egy laptopom, amiben egy asztali (!) Tualatin Celeron van, a következő adatokkal: (1400/256/100/1,5 V) Sima P3-ra szeretném cserélni, de mivel laptopról van szó a hűtést nem tudom variálni. Milyen procira érdemes/lehet váltani? -
jenko
tag
válasz
Gábor vitéz
üzenetére
inkább vegyél egy tua lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Ne add fel.