Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #42003 üzenetére
"hány munkaóra" sok..
A néni eredetileg azt hitte, hogy öcsémnek ketten fogjuk, aztán tegnap aszonta le a kalappal, hogy egyedül megcsináltam.. és nyilván tudod, miért egyedül csináltam.Ha már így számon kéred: kivágni egy eperfát fent, a lenti kertben egy diófát (amit átölteltem és az ujjaim épp csak elérték egymást), egy kisebb eperfát, és a legnagyobb akácokat (4db) + két szilvafát, ezeket feldarabolni, ami nagyobb, azt fejszével hasítani, aztán az ól elé sorba rakni, hogy a jó kis 38 fokos nap majd megperzselje, így őszre használható lesz.
Tegnap a gallyakat huzigáltam egy kupacba, ami szintén kurva nehéz volt, mert az ágak imádnak egymásba kapaszkodni
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest