Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
sztanozs #16203 üzenetére
Nyilván egy egészséges szkepticizmus sosem árt, ha 0690-es számokat kell hívogatni, az nyilván messze van a tudománytól, de azért ezek a hullám dolgok lehetnek részben vagy egészben igazak. Én nem ismerem a téma pontos forrásait, de belegondolva, hogy az agy képes irányítani a testet, az egész egy rendszer... Pl az immun rendszered kilöki a nem odavaló dolgokat, a fehér vérsejtek körülveszik, és kinyírják, na de honnan tudja, hogy melyik az idegen anyag/sejt?
Honnan tudja a szervezeted, hogy mikor van meleged és el kell kezdenie izzadni? Miért érzel fájdalmat, vagy adott esetben a túlélés érdekében miért kapcsolja ki az agyad a fájdalmat? Stb, stb, stb... Ez az egész egy bonyolult rendszer, aminek a működését még nem igazán értjük teljesen, az agy sok mindent képes befolyásolni, és a tudatalattiról még nem is beszéltünk (pl 5:30-kor akarsz kelni reggel, és 5:30-kor vagy előtte pár perccel ébredsz fel, ébresztő nélkül...). A szervezet működése is lehet hasonló egy programhoz, minden teszi a dolgát, ha valahol valami hatás ér valamit, akkor arra reagál, ahogy a génekbe bele tudnak nyúlni, hogy milyen színű szemed legyen, miért ne tudnának másba is? Az anyanyelveden gondolkodsz, ha ugyanilyen "kódot" juttatnak be valahogy, simán el tudom képzelni, hogy a szervezet reagál rá... De nem "csodákra" meg mindenféle bazseválásra gondolok, azokat én is megvetem, de ellenben a tudományos megoldásokat el tudom fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest