Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jó. Meg is osztottam facsén, hogy trendi legyek.
-
Bjørgersson
félisten
-
Huma
addikt
Készen álltok arra hogy behódoljatok nekem és alávessétek gyarló elméteket mindenható akaratomnak?
-
EmberXY
veterán
Tudom, én pedig a múltból írok, figyelünk már a szökésed óta, hamarosan megtalálunk.

Writz: Az én körszakállam ihletet adott? Esetleg a megnövesztett? Azzal úgy nézek ki, mint egy rabbi, a Dohány utcában biztos kelendő lenne a gépház.

Tibii91: Szárazon húzza, mint az állat, nem? Legalább egy kis vizet kell rátenni, fatert is láttam már régebben úgy borotválkozni, bár ők a katonaságnál az arcvizet is megitták...
-
Huma
addikt
Nekem nem is nagyon nő szőr az arcomon. Szóval nem tudom átérezni a problémáitokat.

-
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
Én ilyenkor a villanyborotva szakállnyírójával megyek végig rajta, az levágja a nagyját, ami marad, az már szinte csak borosta, egyszeri nekifutásra leviszi a sima borotva is.
Egyébként újonnan arra jöttem rá, hogy ha 2-3 naponta levágom (a körszakáll az marad természetesen), akkor még az egyszerű eldobható borotva is nagyon sokáig bírja. Legutóbb Gilette-ből vásároltam be, de már egy hónapja ugyanazt az egyet használom, simán viszi, addig nincs szívem kidobni... Ha így bírja, sokáig elég lesz a készlet (vagy véletlenül jó minőségű terméket gyártottak ebben az országban, most az egyszer, már biztos kirúgták azt, aki felelős ezért...
). -
koshmar
veterán
válasz
EmberXY
üzenetére
Én mostanában kb. 5-6 hétig nem vágtam, úgy néztem ki, mint egy hajléktalan. De az arcomat így se nőtte be, csak oldalt egy vékony csíkon nőtt nagyon sűrűn.
Aztán vagy egy hete erőt vettem magamon, és levágtam (ötször kellett újrahabozni!
)Rájöttem, hogy csak a 4-8 napos borosta áll nekem jól, semmi más.
-
koshmar
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Várjá már, te a valóságban nem vagy ennyire szakállas. Most jut eszembe.

-
koshmar
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
He is right, you are wrong. Got it?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Dehogy. Sms-re sms-ben illik válaszolni.
-
Bjørgersson
félisten
Mennyire kell retardáltnak lenni ahhoz, hogy sms-ben érdeklődjön az ember egy házhirdetés után? Még mi hívjuk őt vissza?
-
koshmar
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az Orblem?
Mondjuk így kimarad a P.

-
Writz
tag
EmberXY - Most nézem a cuccaid között a telódat: GTS5570i olyan a neve, mintha egy benzines Nvidia+AMD kombó vidkari lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)