Hirdetés
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Bjørgersson #15047 üzenetére
Jó. Meg is osztottam facsén, hogy trendi legyek.
-
Bjørgersson
félisten
-
Huma
addikt
Készen álltok arra hogy behódoljatok nekem és alávessétek gyarló elméteket mindenható akaratomnak?
-
EmberXY
veterán
Tudom, én pedig a múltból írok, figyelünk már a szökésed óta, hamarosan megtalálunk.
Writz: Az én körszakállam ihletet adott? Esetleg a megnövesztett? Azzal úgy nézek ki, mint egy rabbi, a Dohány utcában biztos kelendő lenne a gépház.
Tibii91: Szárazon húzza, mint az állat, nem? Legalább egy kis vizet kell rátenni, fatert is láttam már régebben úgy borotválkozni, bár ők a katonaságnál az arcvizet is megitták...
-
Huma
addikt
Nekem nem is nagyon nő szőr az arcomon. Szóval nem tudom átérezni a problémáitokat.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #15024 üzenetére
Én ilyenkor a villanyborotva szakállnyírójával megyek végig rajta, az levágja a nagyját, ami marad, az már szinte csak borosta, egyszeri nekifutásra leviszi a sima borotva is.
Egyébként újonnan arra jöttem rá, hogy ha 2-3 naponta levágom (a körszakáll az marad természetesen), akkor még az egyszerű eldobható borotva is nagyon sokáig bírja. Legutóbb Gilette-ből vásároltam be, de már egy hónapja ugyanazt az egyet használom, simán viszi, addig nincs szívem kidobni... Ha így bírja, sokáig elég lesz a készlet (vagy véletlenül jó minőségű terméket gyártottak ebben az országban, most az egyszer, már biztos kirúgták azt, aki felelős ezért...
).
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #15023 üzenetére
Én mostanában kb. 5-6 hétig nem vágtam, úgy néztem ki, mint egy hajléktalan. De az arcomat így se nőtte be, csak oldalt egy vékony csíkon nőtt nagyon sűrűn.
Aztán vagy egy hete erőt vettem magamon, és levágtam (ötször kellett újrahabozni!)
Rájöttem, hogy csak a 4-8 napos borosta áll nekem jól, semmi más.
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #15019 üzenetére
Várjá már, te a valóságban nem vagy ennyire szakállas. Most jut eszembe.
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #15016 üzenetére
He is right, you are wrong. Got it?
-
Huma
addikt
válasz
Bjørgersson #15016 üzenetére
Dehogy. Sms-re sms-ben illik válaszolni.
-
Bjørgersson
félisten
Mennyire kell retardáltnak lenni ahhoz, hogy sms-ben érdeklődjön az ember egy házhirdetés után? Még mi hívjuk őt vissza?
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #15014 üzenetére
Az Orblem?
Mondjuk így kimarad a P.
-
Writz
tag
EmberXY - Most nézem a cuccaid között a telódat: GTS5570i olyan a neve, mintha egy benzines Nvidia+AMD kombó vidkari lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest