Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Trollok komolyan

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:49:33

LOGOUT.hu

Üdv a trollok között!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34001) KROK640 válasza Golden9 (#33972) üzenetére


KROK640
veterán

Ez gyerekjáték te...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34002) KROK640 válasza somogyib (#33978) üzenetére


KROK640
veterán

Jó meglátás, mára be is világította a közeli hegyeket

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34003) KROK640 válasza EmberXY (#33988) üzenetére


KROK640
veterán

Sajnos szomorú de ezért van az hogy felső középkategória át vagy felső kategóriát éri megvenni ami meg általában jó drága :(
Sajnos amiket ma 40- 50 ezerért lehet kapni azok leginkább egy másfél évre jók, aztán úgy avulnak, hogy az ember csak pislog. ( ebben sok esetben segít nekik ilyen olyan frissítés is amitől hogy hogy nem csak egyre lassabb és lassabb lesz a teló)
Még az ezelőtti telefonommal a Lumia 630 a ami akkor felső középkategória volt mikor megvettem azzal is úgy jártam hogy amikor véget ért a támogatottság akkor fél év alatt lett egy szuper gyors és nagyon jó telefonból vagy használhatatlan semmi. Na jó fényképezni és hívást fogadni megindítani még lehet vele De ez körülbelül ebben ki is merülnek már a képességei. :(
Tavaly januárban vettem egy Honor V20, ami eléggé felső kategória volt akkor És egyelőre egyáltalán nem bántam meg, bár ezért a pénzért még legalább három évig kell jó legyen, igazán csak akkor mondhatom el, hogy megkérte.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34004) EmberXY válasza KROK640 (#34003) üzenetére


EmberXY
addikt

Igazából akármit veszel, 2 év múlva már szart nem ér, hiszen addigra már ezer másik teló kijön, meg általában addigra már feltalálják a teleportálást, meg a fénysebességgel történő utazást, stb. 2 év az kurva sok idő egy hűségidőre.

Up the Irons!

(#34005) kenwood3 válasza KROK640 (#34003) üzenetére


kenwood3
őstag

Csakazepöl

Mi az az ekezet dragasag??

(#34006) Golden9 válasza KROK640 (#34001) üzenetére


Golden9
addikt

:(((
Rendeltem mindkét konyhába, meg egyet a tyúkól mellé, ha már ilyen olcsó, de most sikerült visszamondani még kiküldés előtt. :R

[ Szeretkezve ]

(#34007) KROK640 válasza EmberXY (#34004) üzenetére


KROK640
veterán

Nem tudom... nekem azért a Nokia Lumia 630 úgy nagyjából öt évig erősen kitartott, aztán volt két hanyatló év, amiből a második az a nagyon gyors hanyatlás volt.
A mostani telefonom gyakorlatilag két éves és még csak nyomát sem látom annak hogy lassulnak vagy bármihez is kevés lenne. Sőt a legújabb iPhone nal mértem össze nyáron és a két telefont fej fej mellett végzett úgy hogy az enyém több mint egy évvel idősebb volt. A mai 40-50 ezres felejthető telefonokhoz képest pedig brutális, mert nem egy olcsó telefonhoz volt szerencsém mérni és mindenhol elég látványosan jobban szerepelt az enyém.
Szóval nekem most azért lett tanulságnak hogyha az ember hosszú távra tervez telefont, akkor bizony sajnos mélyen a zsebbe kell nyúlni, de érdemesebb valamelyik csúcsmobilt megvenni és az használni évekig, mint az olcsó kategóriát harmadannyi időnként cserélgetni.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34008) KROK640 válasza kenwood3 (#34005) üzenetére


KROK640
veterán

Igen, csak az amit én kerülök.
Eleddig két iPhone om volt az idők során még régen a 3G, valamint sok évvel később az 5s.
Jó pár féle telefonom volt az idők során, és mivel több mint hét évet dolgoztam telefonos boltban, rengeteg telefonhoz volt hozzáférésem, amiket hetekre ki tudtam próbálni, nagyon sok tapasztalatot tudtam gyűjteni és azt kell mondjam, hogy nekem valahogy ez iPhone ok nagyon nem jöttek be.
Az iPhone ok nagyon szép képet csinálnak de sajnos a jó tulajdonságaik számomra itt véget is érnek, illetve talán azt is fel hozhatom hogy gyorsak de csak egy átlag androidos telefonhoz képest nem ahhoz képest mint amit például most használok.
Ami nem tetszik az iPhone om van az a nehézkes zene felrakás volt régebben ami mára kb lehetetlen Aztán a nagyon rövid akku idő illetve az hogy mindenhez is net kell és hát a cserélhető aksiról és a javításról sincsenek túl jó tapasztalatok. Az általában véve vett áráról már nem is beszélve. Egy hasonló képességekkel bíró olcsóbb kínai telefon körülbelül harmad - negyed áron beszerezhető.
Nyáron meg versenyeztem a Honor V20 omat a havernak a vadonatúj onnan beszerzett aktuális iPhone ja van azt hiszem talán a 13 as de erre nem merek megesküdni, és Órákon át nyúzta a telefonomat és próbálta kihozni, hogy mégis az Apple a jobb, De bármit csináltunk a két telefon körülbelül fej fej mellett teljesített vagy némelyik az egyikben picit jobb volt a másik dologban picit rosszabb. Aztán nálam az akku idő és az ár elég erősen elvitte a pálmát, hiszen még jövő Ilyenkor is fogja fizetni a részleteket addig én már tavaly januárban egy összegben bezsákolt lám az egészet, Igaz az én telefonom kevesebb mint harmada annyiba került, miközben körül belül ugyanazt a sebességet és képességeket hozzá.
Ami külön jól esett, hogy elismerte hogy a két telefon Erősen pariban van és nehéz dönteni Mindezt egy olyan srác szájában aki szerint az Apple az isten csak az iPhone a menő és minden szar amin nem iOS megy. Megjegyezte, hogy a Honor V20 volt az első olyan Androidos telefon ami tetszett neki és nagyon elismerően nyilatkozott róla.
Mindent egybevetve Én most jelenleg biztos hogy nem vennék Apple telefont a fentebb felsorolt okok miatt, ettől még nem tartom lehetetlennek hogy évek múlva egy olyan telefonom legyen de jelenleg nem igazán látom értelmét annak, hogy át álljak az iPhone osok táborába. Mondjuk jelenleg ha telefont kellene cserélnem valamiért nem is igazán lenne elképzelésem hogy mi lenne Merthogy ez a telefon most nekem tökéletesen megfelel valószínűleg maximum ugyanígy egy Honor V20 ra cserélnék.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34009) KROK640 válasza Golden9 (#34006) üzenetére


KROK640
veterán

Ezek szerint még jó, hogy szóltam. :) *
Bár nekem a megnevezéséből és egyértelmű volt, hiába németül van ( Oké, ha olvastál, akkor csalok, mert jelenleg Ausztriában élek) de ezenfelül a termék képe és eléggé árulkodó, valamint részemről azért az ár is gyanús lett volna.

* Bocs ez most gonosz lesz, de Elképzeltem ahogy berakod a két konyhába meg a tyúkól mellé a három gyerek játékot xD

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34010) RandomName válasza EmberXY (#34004) üzenetére


RandomName
aktív tag

Hát, én két telefont használok. Mindig az volt eddig az elsődleges amit frissen hoztam ki hűségre, és az addigi lett a másodlagos.
Amíg elsődleges, addig 24 óra internetmegosztás, (havi adatforgalom kb 300-700giga) hívások, torrent, játék, ilyesmi. Majd huszonX hónap múlva megy másodlagosnak, ami kb a melóba nem sajnálós. Doksikeresés/olvasás, álmennyezet fölé világítás/fotózás, endoszkópkamerázás, stb....
Így másodtelefonnak a 4.5 éves S9+ teljesen vállalható...
Szerintem ha ma tartósat akarsz, akkor keress olyan márkát ami leszokott a mesterséges avultatásról, (vagyis sok évre/androidverzióra nyilatkozik a támogatásnál) és onnan kell a tetejéből meríteni.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34011) RandomName válasza kenwood3 (#34005) üzenetére


RandomName
aktív tag

Az Apple az a cucc, ami olyan minőségű, hogy az aláírásodban is jelezni kell? ;]

Félre a tréfát, nem rosszak az Apple termékek, és más felsőkategóriás termékhez képest nem is veszélyes az áruk.
Nekem az a bajom vele, hogy legjobban akkor működik, ha ökoszisztémában használod.

Illetve ha sok éve használsz Androidot, akkor már vannak fizetős alkalmazások, tartalmak, stb, amit azon a platformon újra meg kell venni. (Ha létezik azon a platformon az az app.) És ez azért a telefon ára mellett már szemmel látható összeg is lehet.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34012) EmberXY válasza RandomName (#34010) üzenetére


EmberXY
addikt

Eltérő a felhasználási módunk, ez biztos. Én csak egy telefont használok, sokszor még ez is "sok", mert melóban is ezt használom és egész nap csörög, a főnökömmel többet beszélek egy nap, mint a családtagjaimmal kb egész évben. :D
Ráadásul nincs külön céges számom, hanem csak egy privát, de ha lenne, akkor is úgy oldanám meg, hogy egy készüléken belül lenne megoldva.
Fizetős alkalmazásokat nem használok (a fogalmat sem értem, megmondom őszintén, főleg, hogy egy másik kommentedben a torrent szót is említed :D ) , csak az ingyeneseket, és abból is csak a feltétlenül szükséges rossz kategóriájába eső cuccokat, pl messenger, böngésző, meg 1-2 "hasznos" app, de mondjuk a facebook már nincs a telón.
1 fizetős progim van, a win10 a gépen, minden más ingyenes, vagy nincs.
Mindenféle szarral nem szoktam telerakni a telót, eleve élni sincs időm, nem hogy még ezt a szart nyomogatni, bőven elég, ha beülök a gép elé, ott is le tudok ragadni.
Ami bajom van a készülékkel (Xiaomi Redmi 7 - igen, vannak, akik ilyennel is elvannak.. :D ), az az, hogy a belső memóriája 16 giga, ezt már kb akkor megbántam amikor kihoztam, mert maga az Android szinte megeszi az egészet, és hiába rakok bele bármilyen memóriakártyát, applikációt csak a belső memóriába hajlandó telepíteni, és így eléggé korlátos.
Másrészt pedig az akksija kezd már egy kicsit fáradni, már csak 1-2 napot bír ki, ez is nagyon irritál.
A következőnél ezek lesznek a főbb szempontok, tehát bírja az akksi, és legyen elég belső memória. Nameg az se árt, ha telefonnak lehet nevezni.
Netezni csak minimálisan használom, bár régebben csak telefonon neteztem, de pár éve, mióta van normális net bekötve itthon, azóta a nagyobb forgalommal járó böngészést csak asztali gépről csinálom.

Up the Irons!

(#34013) somogyib


somogyib
őstag

Elektromágneses hullám pásztáz
Nem bírok vele, küzd az ádáz
Bár kvarkokat nem tud protonjaimból szedni
Mégis úgy érzem kész vagyok, ennyi...

(#34014) Golden9 válasza somogyib (#34013) üzenetére


Golden9
addikt

Alufóliát a fejre, testre
Elkerül a delej reggel, este. :K

[ Szeretkezve ]

(#34015) somogyib válasza Golden9 (#34014) üzenetére


somogyib
őstag

Kösz a tippet. Szombat reggeli másnaposságra remélem jó lesz... :D

(#34016) RandomName válasza EmberXY (#34012) üzenetére


RandomName
aktív tag

Hát pl alkalmazásokba reklámmentességet, pluszfunkciót venni, meg ilyesmi. Nem lehet mindent letorrentezni, meg apránként szokok is le róla.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34017) KROK640 válasza RandomName (#34010) üzenetére


KROK640
veterán

Amire az elsődleges telefonodat szoktad használni, arra szerintem sokkal célszerűbb lenne egy asztali gép.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34018) KROK640 válasza EmberXY (#34012) üzenetére


KROK640
veterán

Öcsém is pont így járt, és a 16GB a belső memória nagyon kevés. (neki is ilyen telefonja van).
Nekem szerencsém van mert a Honor V20-ban 128/256GB van, ami azért manapság még elég kényelmes. :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34019) KROK640 válasza somogyib (#34013) üzenetére


KROK640
veterán

Látom neked is jó estéd volt :D

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34020) EmberXY válasza RandomName (#34016) üzenetére


EmberXY
addikt

Ez számomra akkor lenne releváns, ha nem az asztali gépet használnám elsődlegesen netezésre. Azon meg ugyebár nincs reklám. Még ami viszonylag pozitívum, hogy a melóhelyen is egész nap netezek, ha akarok, így a telefont tényleg csak telefonálásra kell használni. Utóbbi időben pl Supershop kártyaként szoktam használni, de az még elmegy. :D

Milyen appokat használsz egyébként? Csak a viszonyítás miatt kérdezem, mert így nem tudom elképzelni, hogy miket használnék én telefonon, ha nem PC-n neteznék.

Up the Irons!

(#34021) EmberXY válasza KROK640 (#34018) üzenetére


EmberXY
addikt

128 giga az kényelmes, nem is ez a kérdés, hanem hogy a 16 miért nem az, és egyáltalán hogy adhatnak el bármit 16 giga memóriával? :D :D

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#34022) RandomName válasza KROK640 (#34017) üzenetére


RandomName
aktív tag

Inkább eliszom a fogyasztásbeli különbséget. :)
Minek? A youtube/fórum/tartalomfogyasztás mindenen ugyanolyan, ha a telefonom dugom rá az usb-c extenderre, vagy a laptopon nézem, vagy az Xboxon indítom el pl a Youtube-ot, akkor ugyanazt látom, de kevesebbet fogyaszt.
Amikor behalt az Asus X54H laptopom, akkor kényszerből rádugtam az S9+-t az extenderre, hogy amíg nem veszek hozzá másik ventillátort, addig az 1 hétig jó lesz az is. Ugyanúgy, biilentyűzet, egér, monitor, és használtam. Annyi volt az izé, hogy max 5 app futhat a felületen egyszerre. Gyakorlatilag a monitor volt a legnagyobb fogyasztó. Annyira rászoktam, hogy miután megcsináltam a laptopot is ezen maradtam sokáig. (Szerk.: kb 11-13 hónapig)
Persze közben lett XBoX, meg tavaly dec leváltottam az Asus X54H-t egy Lenovo Ideapad 5-15ITL05 Laptop - Type 82FG-re, így megint indokolatlanul sok energiát használok egy sima böngészéshez..*

Azért szoktam erre a vonalra rá, mert anno csak olyan albérletben laktam ahol nem volt net. (2002-től) Majd amikor hazaköltöztem fater betegsége miatt (2009) akkor ott a mobilnet is gyenge volt. Melóban töltögettem a médiatartalmat a telefonra, az esti médiafogyasztáshoz. Azóta a szülők elmentek, enyém a ház, 2 éve lehetne optikai netem, ami lassú, és drága, de 4-5 éve már gyorsabb a mobilnet. És amellé is kellene mobilnet, mert kevesebbet vagyok otthon, mint távol. *

*Ennek ellenére vettem most egy olyan tv-t, ami magában tud 200W-ot, de mellé kaptam 2 klón simet, hogy a korlátlan netem több eszközön is menjen.
A fő telefonom osztja a netet a tv-nek, laptopnak, XBoX-nak, annak ebben a hónapban az adatforgalma pl ennyi:

[ Szerkesztve ]

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34023) RandomName válasza EmberXY (#34020) üzenetére


RandomName
aktív tag

Pl.: [link] [link] [link]

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34024) KROK640 válasza EmberXY (#34021) üzenetére


KROK640
veterán

Amikor tervezték akkor valószínűleg még az olcsóbb kategóriában elégségesnek tűnt. Igaz nem okostelefon de nekem volt még 64MB os is (Nokia 5510)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34025) EmberXY válasza RandomName (#34023) üzenetére


EmberXY
addikt

Nem unalmas az életed, az tuti. :D
Tervezőprogikat nem könnyebb PC-n, nagyobb monitoron használni?

Up the Irons!

(#34026) EmberXY válasza KROK640 (#34024) üzenetére


EmberXY
addikt

Ja, hát a régi telefonoknál ez még nem volt annyira szempont.

Up the Irons!

(#34027) KROK640 válasza EmberXY (#34026) üzenetére


KROK640
veterán

Igen, akkoriban csak zenét raktunk rá maximum.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34028) RandomName válasza EmberXY (#34025) üzenetére


RandomName
aktív tag

Terepen, gyorsan valamit villantani, ami nem a Note tolla, hogy át lehessen küldeni a tervezőnek az egyeztetés után, pont elég.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34029) EmberXY válasza RandomName (#34028) üzenetére


EmberXY
addikt

Ezt nem nagyon értem, de ha van "tervező", akinek át kell küldeni, akkor miért a te feladatod terepen tervezni/áttervezni az adott cuccot? :F

Up the Irons!

(#34030) RandomName válasza EmberXY (#34029) üzenetére


RandomName
aktív tag

Mindannyiunknak könnyebb néhány esetben, ha nem improvizál, hanem azt csinálja amit mondunk. :D

Kedvenc mondataim egyike, hogy "A villamosmérnök maradjon a villamosainál, ne bonyolódjon bele az épületekbe."

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34031) RandomName válasza customer114 (#30527) üzenetére


RandomName
aktív tag

Tegnapi ázsiai sült zöldséges tészta, pekingi csirkével. Meg egy bögre majonézes kukorica.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34032) EmberXY válasza RandomName (#34030) üzenetére


EmberXY
addikt

De akkor tulajdonképpen ha te tervezed meg az adott akármit (gondolom valami elektromos hálózatról lehet szó), akkor minek a tervező?

Up the Irons!

(#34033) Golden9 válasza EmberXY (#34032) üzenetére


Golden9
addikt

Neki van róla papírja, hogy tervez ő.
:F

Én is tudok tervezni, csak utána nem szívesen használnám.
:DDD

[ Szeretkezve ]

(#34034) KROK640 válasza RandomName (#34031) üzenetére


KROK640
veterán

ázsiai sült zöldséges tészta itt most van :D

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34035) EmberXY válasza Golden9 (#34033) üzenetére


EmberXY
addikt

Papírom nekem is van, tekercses, szoktam is használni, ma is már egyszer használtam... :DDD

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#34036) koshmar válasza KROK640 (#34034) üzenetére


koshmar
őstag

Nekem tőtött káposzta lesz ma.. :O

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34037) EmberXY válasza koshmar (#34036) üzenetére


EmberXY
addikt

Borzasztó szar sorod lehet. :O

Up the Irons!

(#34038) KROK640 válasza koshmar (#34036) üzenetére


KROK640
veterán

Spagetti volt az ebéd csípős szecsuani és curry szósszal...
Lehet hogy a tekercses papír ma még komolyabb szerephez jut

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34039) KROK640 válasza koshmar (#34036) üzenetére


KROK640
veterán

Amúgy az töltött és nem tőtött

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34040) somogyib válasza EmberXY (#34037) üzenetére


somogyib
őstag

Ez még hagyján.
Akkor van baj ha "borzasztó szar söröd lehet". :D

(#34041) EmberXY válasza somogyib (#34040) üzenetére


EmberXY
addikt

Baj mindig van. :D

Up the Irons!

(#34042) KROK640


KROK640
veterán

Egy kis hegyi túra : pipa

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34043) koshmar válasza KROK640 (#34039) üzenetére


koshmar
őstag

:O

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34044) EmberXY válasza KROK640 (#34042) üzenetére


EmberXY
addikt

Ahhoz, hogy lepippantsák az embert, nem muszáj hegyre menni, minek túlbonyolítani...

Up the Irons!

(#34045) KROK640 válasza EmberXY (#34044) üzenetére


KROK640
veterán

De hegyen jobb :D
( előző barátnőmmel esett meg olyan, hogy dombok között sétálva egy kihalt részen volt pipa)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34046) koshmar válasza KROK640 (#34045) üzenetére


koshmar
őstag

Domb? 31 éve a Nagyalföldön élek, ami simább, mint egy tükör..

Mikor év elején először voltam Kelenföldön, így néztem körbe:

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34047) KROK640 válasza koshmar (#34046) üzenetére


KROK640
veterán

Én viszont sokfelé járok. Emiatt hegyek, tengerek sem ismeretlenek nekem :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34048) KROK640 válasza koshmar (#34046) üzenetére


KROK640
veterán

Most nézem : először Kelenföldön? Mármint idén vagy az életedben?

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34049) RandomName válasza KROK640 (#34048) üzenetére


RandomName
aktív tag

Én pl csak meló miatt voltam BP-n eddig. De mindenféle családi bajok, meg ünnepek miatt, az utóbbi 1 évben 3* tiszteltem meg a testemmel a szèkesfővárost.
Húgom Budán lakik. Én felpakoltam, mint aki Alföldön van, 25kg hátizsák, meg mellé 15kg laptoptáska, és nem volt őszinte a mosolyom amikor 400m-t kelllett a busztól sètálni ezzel a cuccal. Alföldi ember nem erre van kitalálva. Az bírja a meleget, meg van pálinka..... :)

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34050) koshmar válasza KROK640 (#34048) üzenetére


koshmar
őstag

Életemben :D

Képeken láttam már, de az nem egészen ugyanolyan :D

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Trollok komolyan
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.