- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
Sziasztok!
Nyitottam egy Wise HU számlát és igényeltem digitális kártyát mellé. A hétvégén pár kissebb összeget ráutaltam próbaképpen rendes banki átutalással és bankártyás "feltöltéssel". Namost nem emlékszem ,hogy hová menti a megadott kártya adatait ,amivel feltöltöttem (valószínűleg nem jelöltem be a kártya mentése opciót, de hol lehet ezt leellenőrizni?)
Szinte azonnal szólt az app, hogy pénz érkezett a számlámra, viszont ma egy nagyobb összeget is utaltam, annak már kellett egy fél óra mire megjelent a Wise számlán.A digitális kártya PIN kódját meg lehet valahol változtatni?
Olvasgatom a visszaéléseket/csalásokat (BIN ATTACK?) Ezeket hogy lehet kivédeni?
Zárolni kell a digitális kártyát, vagy a fizetési opciókat kell korlátozni? Ha NFC-vel használnám Google Wallet-tal, akkor elég a "Mobiltárca "opciót bekapcsolva hagyni a fizetési módoknál? És ha korlátoztam a kártya használatát, attól függetlenül is leüríthetik a számlát?
Nem tudom mennyi a fake news és mi a valóság , hall az ember mindenfélét xy-tól meg a józsibától a falu végéből is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest