Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
Olvasgatom a visszaéléseket/csalásokat (BIN ATTACK?) Ezeket hogy lehet kivédeni?
Nyiss perselyt, a pénz ott legyen, és csak akkor tedd át egyenlegre, amikor fizetni akarsz. És/vagy tiltod az online fizetéseket (fizetési módok kezelése) Kényelmetlen, rendszeresen elfelejtem és jön a sikertelen fizetés üzenet,de amíg nincs megnyugtató válasz a problémára ez van....A digitális kártya PIN kódját meg lehet valahol változtatni?
Fizikait igen, virtuálisat szerintem nem, töröld a kártyát és kérj másikat,ha olyan oldalon használtad, hogy úgy érzed szükséges.Namost nem emlékszem ,hogy hová menti a megadott kártya adatait ,amivel feltöltöttem (valószínűleg nem jelöltem be a kártya mentése opciót, de hol lehet ezt leellenőrizni?)
Főoldalon - pénz hozzáadása - fizetési mód- ott látod a legutóbb használt kártyát, ha mentetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- VoLTE/VoWiFi
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest