Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balhmm
    tag

Tényleg kezdem nem érteni melyik részét nem érted:(

Az MNB árfolyamot tájékoztató jelleggel írtam, mert azért ez alatt ritkán számolja el bárki is az eurót és mivel a valós árfolyamom ettől alig tért el, így erre írtam, hogy annyival jobban szerintem a tw sem váltott volna..

A számokat már a pontos levonás után írtam.
    Csináltam azonos időben egy csomó feltöltést és vásárlást és ezeket az árfolyamokat hasonlítottam össze. Szerintem kimutathatatlan az átváltás közti eltérés.

Ha a mai napon utalok forintot a tw számlára, hogy ingyen legyen a feltöltés és ez most oda is érne, akkor 32064 forintba kerülne a váltásom a költségekkel együtt. Ez 320.64 ft-os árfolyamot jelent. Most vásárolok euroban a visa és az mc kártyámmal. Pár munkanap múlva kiderül, hogy milyen árfolyamon váltottét át a forintomat euróra. A Revolut jelenleg 32000 forintot kér a 100 euróra (jelenleg van rajta forint).

És én azt állítom, hogy a pár nap múlva kiderül árfolyam nagyon ennek a közelében lesz és kérdés, hogy akkor mennyire ér meg szarakodni a feltöltésekkel (főleg úgy, hogy a hitelkártya a sima vásárlások után visszatérítést is ad (bárhol vásárolok).

Természetesen, ha már utalni is kell, akkor verhetetlenek ezek, hiszen ezért is választottam ilyen kártyát. És szeretném jelezi, hogy ebben a pillanatban egy átlagos pesti pénzváltó 321 forintért adja az eurót (ha valaki amúgy nyaralás miatt szeretne vinni eurót)

Pár nap és megírom mennyit vontak le!

Közben amúgy jóváírtak egy 70eurós paypal vásrlást is, ami 04.14-én tettem meg. Ekkor a tw valami 322 körül akart váltani. Végül inkább az erste visa virtual kártyával fizettem, aminek 22446 ft lett a végére, ami 320,657-os árfolyam volt!

Viszont megnéztem újra és a wizzair mastercard rosszabbul váltott! 45 euróra 14814 forintot számolt.. 329,2 forintos árfolyam.

Új hozzászólás Aktív témák