Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv

4 éve utaltam életemben először TW-n és utoljára, akkor még könnyen ment: megadtam a kártyám adatait, levette róla a pénzt majd néhány óra múlva már ott is volt angliában a lóvé az illető számláján.
Most meg le van blokkolva az a lehetőség.
Tehát most banki utalásra vagyok kényszerülve? És amint végrehajtom a banki utalást a következő alkalommal már automatikusan elérhetővé válik a kártyás fizetés? (amivel egyszer már sikeresen fizettem?)

Ha erre a banki átutalásra megyek, akkor kapok valami észt címet, meg IBAN számot és közleményt.
Tehát el kell battyognom egy bankba, sorszámot húzni és befizetni erre az észt számra az összeget?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest