Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
üdv

változott valami az elmúlt hónapokban, vagy csak én lettem vaksi
wise az utalást felfüggeszti, mert nem a nevemen van a számla amiről utalok
eddig mindig egy bizonyos számláról utaltunk (ami nem az én nevemen van), még be is lehetett jelölni wise-on, hogy nem saját bankszámla, és már megjegyezte a másik számlatulajdonos nevet ahonnan a pénz jön, és be lehetett jelölni, de már nem látok ilyetutoljára idén júliusban használtam
-
-
És ezeket a lehetőségeket hol látom?
Hitelkártya adat megadásával jól láthatóan nem tudok fizetni (pedig 2015-ben egyszer már tudtam), így muszáj lesz banki utalással.
Mivel nálam ez a netes utalósdi nem működik a bankomban, ezért be kell mennem egy bankba és befizetni a TW -nek a pénzt, aki majd továbbítja a kedvezményezett számlájára.
Gondolom akkor nálam csak ez az egy járható út létezik?
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
-
Üdv

4 éve utaltam életemben először TW-n és utoljára, akkor még könnyen ment: megadtam a kártyám adatait, levette róla a pénzt majd néhány óra múlva már ott is volt angliában a lóvé az illető számláján.
Most meg le van blokkolva az a lehetőség.
Tehát most banki utalásra vagyok kényszerülve? És amint végrehajtom a banki utalást a következő alkalommal már automatikusan elérhetővé válik a kártyás fizetés? (amivel egyszer már sikeresen fizettem?)

Ha erre a banki átutalásra megyek, akkor kapok valami észt címet, meg IBAN számot és közleményt.
Tehát el kell battyognom egy bankba, sorszámot húzni és befizetni erre az észt számra az összeget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest