Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo30
csendes tag
köszönöm a választ majd keresek más forumot ahol normálisan válaszolnak a kérdésemre és arra amit kérdezek köszönöm
-
diablo30
csendes tag
a leirás alapján keztem el telepiteni transmissiont , csak ideáig jutottam -> Quote:
cd /tmp
wget http://openwrt.groov.pl/projekty/ddwrt/transmission-daemon_2.03-3-ddwrt_ar71xx.ipk
wget http://openwrt.groov.pl/projekty/ddwrt/transmission-web_2.03-3-ddwrt_ar71xx.ipk
miután leszedte...
opkg install transmission-daemon_2.03-3-ddwrt_ar71xx.ipk
opkg install transmission-web_2.03-3-ddwrt_ar71xx.ipk
amikor az opkg sorokat kell beteni not foudot ir mért van ez -
diablo30
csendes tag
sziasztok volnea egy ojan gondom hogy van egy tp-link wr1043nd routerem a leguljabb dd-wrt van fent de nem értek hozzá hogy lehet vele torrentezni van rákötve egy 160 gb os vinyo ext3 ra particionálva transmissiont szeretnék ráteni hogy s mit kell tenem hogy jo legyen valaki egy részletes leirásal tuda e segiteni .köszi
-
diablo30
csendes tag
sziasztok volnea egy ojan gondom hogy van egy tp-link wr1043nd routerem a leguljabb dd-wrt van fent de nem értek hozzá hogy lehet vele torrentezni van rákötve egy 160 gb os vinyo ext3 ra particionálva transmissiont szeretnék ráteni hogy s mit kell tenem hogy jo legyen valaki egy részletes leirásal tuda e segiteni .köszi
-
diablo30
csendes tag
-
diablo30
csendes tag
sziasztok olyan gondom volna hogy wifin miért másol olyan lassan max 2 mb a wifi sebesége 270-300 mb közöt mozog akor mért ijen lassu a másolás köszi
-
diablo30
csendes tag
sziasztok ojan gondom van hogy megöltem a rutert firmware frisités közbben porbálom sosor porton életre kelteni de nem találok normális drivert hozzá valaki tudna segiteni hol találok ca.53 as kábelröl van szo köszi
-
diablo30
csendes tag
sziasztok vettem egy ijen routert probáltam rajta firmwaret freisitwni de sajnos elrontottam valaki esetleg nem válal ijen hejreállitását vagy leirást hogy áljak neki köszi
-
diablo30
csendes tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
nem tudom mit találok ott de nekem nem opentwrt van fent ugyhogy még mindig nem tudom
-
diablo30
csendes tag
válasz
ErosenZold
üzenetére
ez mind szép és jo hogy kel használni telepiteni ????????
-
diablo30
csendes tag
szia mijen progit javasolsz felrakni torrentezéshez és hogy mükszik köszi
-
diablo30
csendes tag
sziasztok ojan kérdésem volna tp-link tl-wr1043nd routerem dd-wrt firmel az érdekelne hogy a vezeték nélküli részben van kttö lehetöség állitgatni tx power ezel mit és medig érdemes most 20 on van antena gain és ezel mit és medig most o án van köszi
-
diablo30
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
oké csak azt hidtem valami nem jo ha mindenkinek ki irja nem érdekel
-
diablo30
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
köszi ugynérki jo lesz

-
diablo30
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
oké köszi megprobálom
-
diablo30
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
oké megvan beirtam elméletileg müködik hogy tudom én ezt kiprobálni hogy jo e
-
diablo30
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
szia az egyik fele megy de az ftp wan on elérése nem nem értem mit hova kell beirni szerintem én vagyok a hülye hozzá ezt nem értem
Amennyiben a távoli elérést is szeretnéd engedélyezni, úgy a Startup Script-be tedd be ezt...
/usr/sbin/iptables -I INPUT 1 -p tcp --dport 21 -j logaccept
-
diablo30
csendes tag
sziasztok van egy tp link 1043 nd és routerom dd-wrt firmwareval azt szeretném kérdezni hogy lehet elérni interneten keresztül az usb és eszközt mit kell beállitani a routeron köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex