- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
freddirty #3831 üzenetére
Az utóbbi időkben a tplink kivette a boot részt a headerből, ezáltal ezeket már nem kell vágni, de a biztonság kedvéért érdemes meglesni a header biztos ami biztos alapon.
De az oldalamon is már fent van már a vágott fw ami kipróbált és garantált hála Intruder2k5-nek.
adamka16: súlyos gondok vannak nálad szerintem, eddig ilyet még senki sem tapasztalt, véletlenül nem az rc-t raktad fel?
a log fájl alapján szerintem valami nem kóser a nyomtató beállításnál
Intruder2k5: valószínűleg igen, bár ez rtorrent front-end, aminek nem tudom mekkora sikere lehet
mobal-lal már a linuxos utorrentet várjuk
reményeink szerint nagyban meg fog változni a linux alatti torrentezés, mivel nagyon sok minden bele van már építve az utorrentbe alapból és a kicsi rendszer igényt még nem is mondtam -
Speeedfire
félisten
válasz
freddirty #3826 üzenetére
Tóthszabi leírása viszont semmi ilyesmit nem ír.
System-> Flash Firmware:
Itt tudunk másik firmware-t feltenni a routerre, ügyelni kell rá viszont, hogy csak Open-Wrt-s mehet fel rá. Ha másikat szeretnénk, például a gyárit akkor igazítani kell rajta HEX editorral.Ha ez semmi neked....
kano: nekem csak a kamikaze alatt volt fent a luci-samba, azóta nem
nem szabadna hogy elrontsa, rakd fel nyugodtan -
válasz
freddirty #3826 üzenetére
Szia!
Itt van egy VÁGOTT GYÁRI FIRMWARE, tehát ezt felteheted, így ahogy van. (illetve azért ki kell csomagolni, nehogy tömörítve tedd fel, csak mert volt erre is példa) Ez már 1000x ki lett próbálva, és működött mindenkinek! Ugyan nem a legújabb, de ezt már frissítheted utána az új gyárival. További segítség itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest