Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
WPad-ról annyit tudok, ami a leírásában van: "This package contains a full featured IEEE 802.1x/WPA/EAP/RADIUS Authenticator and Supplicant"
Telepítés:
opkg update
opkg remove hostapd
opkg install wpadMás nem kell állítani, mert a wpad csomagban van egy hostapd nevű symlink a wpad-ra.
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
A WiFi-hez szükséges modulokat telepítetted? Mit ad az opkg list_installed?
Az időzített WiFi-hez: a /etc/crontabs/root file-ba (a LuCi-n is szerkeszthető a Services->Scheduled Tasks alatt) kell beraknod a WiFi ki, illetve bekapcsolását. Pl.:
0 22 * * * /sbin/wifi down
0 8 * * * /sbin/wifi upEzzel minden nap 22:00-kor lekapcsolja, 8:00-kor pedig bekapcsolja a WiFi-t.
Cron-ról bővebben itt.
-
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
-
-
Sorenze
csendes tag
Én sem találtam benne, de nem is kerestem nagyon. De én lebeszélnélek a dd használatáról.
A wifi kezelése ultra horror. Két gép közötti másolás iszonyat lassú. Nekem volt hogy a txrate leesett 6mbit/s-re másolásnál.. Iszonyat instabil. A gyári firm is sokkal jobb nála wifi kezelés terén. dd-wrt fórumon sokan panaszkodnak. Én visszatettem a gyárit, azóta szalad a wifi. Inkább erre gyúrtak volna mint a sok grafikonra, meg folyamatábrára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Régebben azt hittem,hogy a net miatt majd többet összejöhet otthonról, saját gépről futtatott szerverrel.....de nem
.
!

vargalex