Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
meke11
üzenetére
Idom engedi, irok rola, minel jobban koznyelven, hogy aki kevesbe jaratos benne is megertse (azert egy alap tudas, forrasztasi gyakorlat mindenkepp ajanlott hozza!).
Addig is, ezt a leirast, amit mar sokan, sokszor belinkeltunk, atfutottad mar? Ez igazabol USB (PC oldal felol), to TTL (avagy, router oldali soros porton) valo kommunikacio, amit valamilyen szinten en is csinaltam, csak ugyebar, nekem nem volt Nokia kabelem es egy kicsit komplikaltabb volt emiatt (de a lenyeg mondhatni ugyanaz).
Intruder2k5 forumtars is mar csokorba gyujtott par linket korabban, ami segitsegedre lehet

-
suste
veterán
válasz
meke11
üzenetére
valami ilyesmi történt valakivel a 3600-as topicban is már, pedig az fw jó (nekem és másoknak is felment)
sajnos előfordul, hogy félremegy a frissítés
az a baj, hogy a failsafe-hez is kéne a sys led felvillanás legalább ..... ha jól értelmeztem
azért próbáld meg: failsafeezen kívül még 2 lehetőség van:
1: ha garis, akkor garanciában visszaviszed (gyári fw-t akartál frissíteni)
2: legrosszabb esetben szétszedve soros portról éleszthető: [link] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Akkor mi sem tudtunk volna belépni Szóval nálad nem stimmel valami... Jelszó beállítás vagy valami...

vargalex