Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
velsorange #24160 üzenetére
Hi!
Többször írtam már, de megint csak ugyan azt tudom mondani: tényleg illene legalább egyszer elolvasni a firmware-hoz tartozó blogot. Ez áll benne:
Ha korábban extroot-ot használtál és most is azt szeretnél a partíció megtartásával, de nem mountolja fel a partíciót a /overlay alá, akkor itt a megoldás.
-
raidx
őstag
válasz
velsorange #24160 üzenetére
Igen!
Nekem is volt ilyen mikor gubanc volt az USB-s tárolóval. Még nem néztem át az USB-s kütyüt, így nem tudom miért gonoszkodott. Kicseréltem egy másikra, azzal eddig jó (kop, kop, kop).
-
vargalex
Topikgazda
válasz
velsorange #18837 üzenetére
Hi!
Valószínűleg az a gond csak, hogy az engedélyező tűzfal szabály előrébb van a listában, mint az általad létrehozott, így az lép érvénybe. Luci-ban a kis fel-le nyilacskákkal állíts a sorrenden!
De tilthatsz akár teljes tartományt is (akár Honolulu-t teljesen).
-
válasz
velsorange #18844 üzenetére
Erre valami olyan megoldás kellene, mint a Tomato-ban van...
Limit Connection Attempts
Itt beállítható, hogy x másodperc alatt hányszor lehet próbálkozni belépni SSH-ba, utána az idő lejártáig letiltja az IP-t. Jelen esetben 60mp alatt háromszor! Ebben persze a sikeres belépések is benne vannak, tehát ehhez mérten kell meghatározni a limitet, de nem kell ki-be ugrálni, és kész!
-
Tosee
őstag
válasz
Szia!
Nem kellett volna új szabályt létrehozni az SSH kívülről történő elérésének tiltásáról! Ugyanis ez vargalex fw- ben benne van, csak éppen engedélyezve! Tehát elég lett volna ezt a szabályt módosítanod!
Network > Firewall > Rules
SSH_WAN szabály Action részét állítsd át Drop -ra!
Ha nincs szükséged távolról SSH-n történő bejelentkezésre, akkor érdemesebb az összes wan felőli IP-t letiltani! Amit a fenti szabály meg is tesz! Viszont ami te hozzáadtál az egy IP-re vonatkozik és dinamikus ip esetén, vagy egy proxy szerver-el simán kijátszható!
-
válasz
velsorange #18839 üzenetére
Az SSH távoli elérésre gondoltam, nem a LUcI-ra... Szerintem csak az erre vonatkozó tűzfalszabályt kell kivenned.
-
válasz
Szia!
Nem a LuCI-ba akar belépni, hanem SSH-ba! Ha nincs szükséged távoli elérésre, akkor egyszerűen tiltsd le!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kés topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest