Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Igen, az jo lesz!
Es vezeteken frissits, mert ujraindulas utan valoszinuleg nem lesz WiFi-d!
LEDE-be eloszor a "root" felhasznalonevvel es jelszo nelkul tudsz belepni az alapertelmezett atjaro cimen, aminek 192.168.1.1-nek kellene lennie!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
suste
veterán
1: remélem szűz rendszerre raktad a mentést
2: lassú webes felületnél melyik webes felületre gondolsz? luci vagy 9092?
a 9092 akkor szokott lassú lenni, ha nincs nete a routernek (konfigurációtól függően ettől a rácsatlakozott eszközöknek még lehet!)
3: a BB buildnél lévő leírások LEDE-hez is jók: [link], vagy itt visszakeresve is nagyon sok infót találsz (sokszor leírtunk már szinte mindent ) -
mcwolf79
veterán
Eddig nincs vele gond mióta visszaraktam a gyárit.
A LEDE-vel valamiért néha lecsatlakozott magától a WIFI-ről, és nem volt hajlandó visszacsatlakozni. A FW szoftverében kellett manuálisan felcsatlakozni.
Egyébként nekem nem kell nagy mutatvány töle, csak legyen stabil és erős jel. Ezeket hozza gyárival is az eddig tapasztaltak alapján. A hálószobában a Samu TV-nek a Wifi stick-jét az előző TP link router-re nem tudtam használni,mert nem ment át a jel. Ezzel simán megy elég erős jelszinttel.
Amúgy a konfigolhatóságon kívül mivel nyújt többet a LEDE,mint a gyári?[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
nOvOp
senior tag
A szolgáltatás újraindítása nem segített, a router újraindítása sem. Most azt tettem, hogy a /mnt/dlna_config mappában lévő files.db fájlt átneveztem és a szolgáltatást újraindítottam. Így most újra szkennelte az USB-t és mindent rendben mutat. Tehát valamiért nem frissíti folyamatosan vagy legalábbis változások esetén a files.db fájlt.
-
tigipuf
senior tag
Ezzel én is jártam már így mostanában párszor,nekem v2-m van :suste/HeadLess@OpenWrt@0.7 Barrier Breaker 14.07.Majd megnézem már mit és hol írtál át.Mit is neveztél át mire ?
Más:Szerintetek 13 körül még most érdemes beruházni egy új v4-re?úgy látom lassan kifuttatják a kínálatból a boltok.
Létfontosságú nekem ez a router, wifi-s szolgáltatótol kapott gyengusz netet használok és osztok tovább wi-fin kényszerből,más internethozzáférés nincs.Lassan 3 éve megy 24/24, alapvetően minimális hibákkal.
Torrent is megy,nem hiszem,hogy jobb tipust találnák ennél.Kezdenek előjönni gyanítom a kondikból eredő korából adódó hibák.[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
suste
veterán
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Miért, az általad linkelt megoldásban mi történik? Beállítja, hogy a doubleclick.net-et a 127.0.0.1 IP-re oldja fel a dnsmasq... Az általam írt oldalon pontosan ezt tudod megadni.
Alex
-
-
llax
senior tag
-
nOvOp
senior tag
Vissza kellett tennem a régi TL-WR841N routeremet, mert a kapcsolat vmiért sz@r@kodott. Furcsának tartom, hogy egy 100/100-as digi hálózaton a TL-WR841N routernél wifin 80/85 volt a mért sebesség két szobával arrébb panel házban, ahol több hálózat van mint ember. Viszont a WR1043ND_v4 LEDE ugyanebben a környezetben kb. 30/45-öt tud, közvetlenül a wifi mellett 40/55 ugyanazon beállításokkal. Ez hardveresen tényleg ennyit tud? Sajnos nem néztem meg a gyári fw-vel, mert egyből LEDE ment fel rá. Viszont a 841 baromira nem konfigurálható, még egy szülői beállítást sem lehet elvégezni rajta normálisan, hogy a többi eszköz közben megfelelően működjön a lakásban, nem beszélve hogy USB sincs rajta. Igazából ezt a 1043-at sajnálom. Teljesen jó lenne, de ilyen wifivel....
-
iMaverick
addikt
Elméletileg nincs akadálya. Mondjuk egymás mellett nem sok értelmét látom, legalább a szomszéd szobába vidd át kábellel...
szerk: gondolom a 841 lenne az "alárendelt" router. Akkor azon kapcsold ki a DHCP-t, a LAN részében meg fix IP-t állíts be a 1043-assal van egy tartományban.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Borisz76
veterán
Pont ellenkezőleg!
Minél távolabb legyen egymástól a két csatorna.
Ne zavarják egymást.
Nézz szét az éterben is....nem ugrik be a program neve...
Megvan : [link]inSSIDer[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest