Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Sztem aki meg van elégedve Vargalex buildjével, esetleg szeretne valamit benne megtalálni,és Vargalex azt mondja megoldható,nyugodtan nyomja meg a Donate gombot a letöltéseknél. Ha egy kicsivel is, de tuti segítené Vargalex fejlesztését az a pár forint is amit kapna
Sztem megéri a támogatást, mert nagyon jó a support is ami a firmware-k mögött van, ha esetleg valami hiba is lenne
Szóval mivel Vargalex is sztem bérből és munkából él, és sok sok idejét szenteli eme buildnak,a szabadidejéből aki megteheti támogassa, sztem megéri 
Üdv Poli

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sztem megéri a támogatást, mert nagyon jó a support is ami a firmware-k mögött van, ha esetleg valami hiba is lenne
vargalex