Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
teljes mértékben egyetértek... 1 gondolat ha már "beszélgetősre" vettük a figurát: márcsak azért is mindig a "kályhától" kezdem a frissítést, mert 1 - gyakorolok, 2 - ha van benne újítás akkor megismerem. és azt hiszem itt a lényeg. azért cserélem le a firm-et mert mást akarok, de ha mást akarok akkor meg kell ismernem ebből következik, hogy tanulok ahhoz meg gyakorolni kell...(én is úgy kezdtem - kezdő linux ismerettel- , hogy hűha mennyi mindent meg lehet(ne) csinálni ezzel a szerkentyűvel... )
ja: és minden tiszteletem Vargalexnek és a többi fórumtársnak akik pl éjjel 11-kor segítenek egy új 1043 tulajnak az első vagy sokadik lépésben...
bocsi az off -ért. -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nagyjából azt írtad amit én is mondok
akkor frissítek, ha hwr-t váltok, és/vagy ha a swr új funkciója kell
vargalex 1.02.1 en lévő alap TM még mindíg nincsen kitiltva sehonnan, pedig az már nem mai darab
changelog-ot nézve őrült nagy dolgok nem is történnek, inkább speciális esetek javítása, meg design, letölteni mindegyik tud
bocsi többet nem offolok.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex