Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
irvinero
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2402 üzenetére
Először is köszönet Dchard és Intruder2k5!
Ahogy elolvastam amit Intruder2k5 irt, az volt az első, hogy megnéztem működik e a google.hu.
Természetesen nem akarta betölteni, gondolkodott egy ideig, viszont fogtam az alkalmon és kihasználtam az időt, http://173.194.39.119/-al tökéletesen működött.
Más oldallal is csak kínlódott, így átirtam a DNS servereket Dchard szerint és azóta nem tapasztaltam semmi hibát. Ennek már fél órája, remélem így is marad.Még mindig értetlenkedek, hogy mitől jött elő. UPC vagyok már egy pár éve és most találkozom ezzel a hibával először. Fel is hívtam őket, hogy nem e náluk van a hiba. Mondták kössem direktbe a modemre a laptopom. Akkor nem mutatkozott a hiba. A routeren keresztül viszont már igen...
De lenne még egy kérdésem, hátha valaki már ezzel is talákozott.
Ncore-os torrentet istennek se tudok seedelni. Az utorrent mutatja, hogy nincs nyitva a port, pedig az openwrtben engedélyeztettem. Remélem jól is...:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Spotify
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest