- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem 6MB/s körül jön lefele, felfele 10MB/s-ig pörgött fel de ez a max sebességem felfele iranyba. És ezen sebességek mellett sem döglik meg a router webes felülete vagy egyéb szolgáltatások....
Igazabol én azért vetettem el a routeres torrentezést és kiszolgálást mert 200Mbit feletti a kapcsolatom azaz feltétlen szükségem van hardveres NAT-ra. Mindemellett azert az sem mellékes hogy a megosztott anyagokat minimum 40MB/s sebességgel érem el belső hálón és nem döglik meg tőle a cucc. Hangja csak annyi van amennyit a notivinyó kiad. Ez egy 12*8*4cm-es kütyü, sokan nem ismerik.
Ja meg Pogoplug-gal barhol el tudom erni ami rajta van.
Hátránya hogy Arch linuxot kell pakolni ra es beallitani, errol nincs még normalis magyar, minden reszletre kiterjedo leiras, innen-onnan ollóztam össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest