Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem 6MB/s körül jön lefele, felfele 10MB/s-ig pörgött fel de ez a max sebességem felfele iranyba. És ezen sebességek mellett sem döglik meg a router webes felülete vagy egyéb szolgáltatások....
Igazabol én azért vetettem el a routeres torrentezést és kiszolgálást mert 200Mbit feletti a kapcsolatom azaz feltétlen szükségem van hardveres NAT-ra. Mindemellett azert az sem mellékes hogy a megosztott anyagokat minimum 40MB/s sebességgel érem el belső hálón és nem döglik meg tőle a cucc. Hangja csak annyi van amennyit a notivinyó kiad. Ez egy 12*8*4cm-es kütyü, sokan nem ismerik.
Ja meg Pogoplug-gal barhol el tudom erni ami rajta van.
Hátránya hogy Arch linuxot kell pakolni ra es beallitani, errol nincs még normalis magyar, minden reszletre kiterjedo leiras, innen-onnan ollóztam össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Milyen autót vegyek?
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adventi kalendáriumok
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hátránya hogy Arch linuxot kell pakolni ra es beallitani, errol nincs még normalis magyar, minden reszletre kiterjedo leiras, innen-onnan ollóztam össze.